Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

«Ο Παναθηναϊκός παίζει με την πλάτη στον τοίχο»

Στην πίεση στην οποία βρίσκονταν το τελευταίο διάστημα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού απέδωσε τις κακές εμφανίσεις της ομάδας ο γενικός αρχηγός των «πράσινων», Βασίλης Κωνσταντίνου.

«Ο Παναθηναϊκός παίζει με την πλάτη στον τοίχο»
Την άποψη πως η πίεση που δέχονται το τελευταίο χρονικό διάστημα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επηρέασε την απόδοσή τους στα παιχνίδια της ομάδας, εξέφρασε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Εκτός αυτού, ο γενικός αρχηγός του «τριφυλλιού» μίλησε και για τα όσα ακούγονται πως συμβαίνουν στα αποδυτήρια της ομάδας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου:

Για την πίεση που δέχονται οι παίκτες του «τριφυλλιού»:

«Εδώ και πολύ καιρό η ομάδα παίζει με την πλάτη στον τοίχο γιατί τα αποτελέσματα δεν έρχονται, δηλαδή η νίκη. Έφερνε άσχημα αποτελέσματα με ομάδες υποδεέστερες, έχει χάσει αρκετούς βαθμούς έχει μείνει πίσω, ψάχνει να βρει το δρόμο του μέσα από επιτυχίες και νίκες. Η αποψινή ήταν πολύ μεγάλη με έναν αντίπαλο που ήταν πιο ψηλά στη βαθμολογικά, που έπαιξε με ψυχή και οι παίκτες της έδειξαν ότι ήθελαν το αποτέλεσμα».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού:

«Δεν υπάρχουν στιγμές έντασης και δεν υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα, νομίζω ότι τα όποια παράπονα των ποδοσφαιριστών υπάρχουν θα μπορέσουμε να τα συζητήσουμε κάποια στιγμή και με τη διοίκηση και με μένα, παρ’ όλα αυτά όμως είναι λίγο υπερβολικά όλα αυτά τα οποία λέγονται και γράφονται ότι υπάρχει ένταση, αναβρασμός και ότι υπάρχουν γεγονότα στην Παιανία. Τα παιδιά είναι συνεπέστατα, είναι επαγγελματίες, δίνουν ό,τι έχουν στην προπόνηση, απλώς δεν τους βγαίνουν τα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: