Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ζευγώλης: «Η μεγαλύτερη νίκη μου στην ομάδα»

Ως τη μεγαλύτερη νίκη του Ηλυσιακού όσο είναι αυτός στον πάγκο του χαρακτήρισε αυτή κόντρα στην Καβάλα ο Γιώργος Ζευγώλης.

Ζευγώλης: «Η μεγαλύτερη νίκη μου στην ομάδα»
Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως ήταν τραγική η επιλογή του Στόγκλιν στην τελευταία επίθεση της κανονικής περιόδου, όμως έτσι έχει μάθει να παίζει. Χαρακτήρισε την Καβάλα ομάδα «δολοφόνων», «αποθέωσε» τον Καυκή, που επέστρεψε από τραυματισμό και χαρακτήρισε τη νίκη «παράσημο».

Αναλυτικά: «Είναι η μεγαλύτερη νίκη από τότε που είμαι εδώ! Ξέχωρα από τη βαθμολογική αξία, η νίκη αυτή είναι μεγάλη, γιατί αποδείξαμε ότι μπορούμε και χωρίς τον Στόγκλιν, του οποίου η επιλογή στην τελευταία επίθεση της κανονικής διάρκειας του ματς ήταν τραγική. Ο μικρός είναι ‘διαμάντι’, όμως στο τέλος, επειδή του αρέσει το νικητήριο σουτ, αντί να πάει σε μπάσιμο, όπως του είχα πει, έκανε τρίποντο. Λάθος.

H Καβάλα δεν είναι για να πέσει. Έχει καταπληκτικό ρόστερ και παίκτες ‘δολοφόνους’. Θέλω να κάνω ειδική μνεία στον Καυκή, που επέστρεψε από εγχείρηση και έβαλε ένα παλικαρίσιο και αποφασιστικό καλάθι. Για μας, είναι ‘παράσημο’ αυτή η νίκη, γιατί, σιγά-σιγά, ο Στόγκλιν μαθαίνεται και πρέπει να είμαστε έτοιμοι όλοι οι υπόλοιποι για να δώσουμε αυτό που μπορούμε. Ελπίζω ότι ο τραυματισμός του Δορκοφίκη δεν θα αποδειχτεί τόσο σοβαρός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: