Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Σταυρόπουλος στο Metropolis:«Μεγάλη νίκη, αλλά να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα»

Ο τεχνικός διευθυντής του μπασκετικού ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον χθεσινό θρίαμβο του «Δικεφάλου» επί του Ολυμπιακού, αφιερώνοντας τη νίκη στους προφυλακισμένους οπαδούς της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη εξεύρεσης επενδυτή, τονίζοντας πως υπάρχει ήδη προσέγγιση στον Δημήτρη Κονομηνά.

Αρχικά τόνισε για το χθεσινό ματς:

«Το χάρηκα και πανηγύρισα κιόλας. Ήταν ένα ματς από τα παλιά γνωρίζαμε τις δυσκολίες, το πιστεύαμε, τα καταφέραμε και το πανηγυρίσαμε. Θέλει όμως προσοχή. Είναι μεγάλη νίκη, αλλά πρέπει να έχουμε χαμηλά την μπάλα, να έχουμε υπομονή, δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Είμαστε βέβαια πλέον ομάδα που τη σέβονται όλοι.

Είχα πει κάποια στιγμή όταν ανέλαβα το πόστο του τεχνικού διευθυντή πως θα κάνουμε μια ομάδα που θα τη σέβονται. Υπάρχει μια ομάδα ανταγωνιστική, που παλεύει κάθε παιχνίδι. Μετά από μεγάλες νίκες όμως το μυαλό μας φεύγει από το στόχο, μπορεί να μην είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν τα παιδιά πως πρέπει να προσγειωθούμε και θα το περάσουν σίγουρα αυτό οι προπονητές».

Για την παρουσία του κόσμου στο Παλατάκι:

«Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, ο έκτος παίκτης και θέλω να αφιερώσω τη νίκη αυτή στα προφυλακισμένα παιδιά. Τους αξίζει αυτή η αφιέρωση και σε όλο τον κόσμο. Ήταν ηχηρό το ?παρών? του κόσμου. Αν έχουμε τέτοια παρουσία εντός έδρας, δύσκολα θα χάσουμε στην έδρα μας».

Για τη συνέχεια:

«Δε φεύγουμε από του στόχους μας, συγκεκριμένοι είναι οι στόχοι, θέλουμε να μην κάνουμε ήττες εντός και να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται εκτός. Τώρα όλοι θα θέλουν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ, που κέρδισε τον Ολυμπιακό».

Για την οικονομική εξυγίανση:

«Δεν πρέπει να ξεφύγουμε από αυτό το στόχο ο Μπάνε βοηθάει πολύ, όλο το διοικητικό συμβούλιο, έχουμε ένα χαμηλό μπάτζετ για το ρόστερ που έχουμε, κάναμε ό,τι καλύτερο φέτος».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και το Δημήτρη Κοντομηνά:

«Από τα λεγόμενα του κ. Σαββίδη φαίνεται πως θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ και το γήπεδο, δεν ξέρω. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν επενδυτή. Αν θα είναι ο κ. Κοντομηνάς ή ο κ. Σαββίδης δεν ξέρω, αλλά αν γίνει θα ήταν ευχής έργο. Υπάρχουν προσεγγίσεις από το διοικητικό συμβούλιο στον κ. Κοντομηνά, αλλά για μας αποτελεί στόχο να έρθει ένας άνθρωπος να βοηθήσει τον σύλλογο. Ο Μπάνε έκανε επαφές και με το Σαββίδη, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη για το ποδόσφαιρο, πρέπει να περιμένουμε. Χρειάζεται όμως έναν επενδυτή ο ΠΑΟΚ και στο μπάσκετ και αν γίνει αυτό μπορεί να ξαναέρθει το μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: