Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ουζουνίδης: «Πήραμε μία μεγάλη νίκη»

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόσο από τη νίκη της Ξάνθης 1-0 επί του ΠΑΟΚ, όσο και απο την εμφάνιση των παικτών του.

Ουζουνίδης: «Πήραμε μία μεγάλη νίκη»
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τη μεγάλη νίκη της Ξάνθης με σκορ 1-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, κυρίως για την εμφάνιση που έκαναν στο παιχνίδι.

Επιπλέον στάθηκε και στις πολλές ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του, ώστε να πάρει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ουζουνίδης:

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη αυτή και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως για τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Για την πειθαρχία που είχαν στο παιχνίδι τους και που δεν επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να μας απειλήσει. Θα μπορούσαμε με μία καλύτερη πάσα να δημιουργήσουμε καλύτερες προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ που θα έκανε πιο εύκολη τη ζωή μας, δεν το κάναμε, αλλά κρατήσαμε τη συγκέντρωσή μας και πήραμε μία μεγάλη νίκη», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όταν και είχε αποχωρήσει από τον πάγκο της Ξάνθης, λέγοντας: «Τώρα παίξαμε διαφορετικά. Αυτό που θέλαμε ήταν να εμποδίσουμε τον ΠΑΟΚ να φτιάξει το παιχνίδι του και από τη στιγμή που το κάναμε αυτό, είχαμε καλή μετάβαση στην επίθεση και πήραμε δίκαια το παιχνίδι. Είναι μία σπουδαία νίκη για την ομάδα μου».

Όσον αφορά τις πολλές αλλαγές στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, είπε: «Το καλοκαίρι όταν σχεδιάζεις την ομάδα τα βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα. Δεν μας βγήκαν κάποιες επιλογές και έτσι αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε πολλά. Δεν ήταν μεγάλος ο αριθμός των παικτών για να έχουμε τις επιλογές που πρέπει. Από τη στιγμή που δεν μας πήγαν τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικό να προχωρήσουμε σε πολλές αλλαγές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: