Ο Βασίλης Σαμπράκος καταγράφει το limit up της μετοχής του Χοσέ Τοτσέ και απαριθμεί τις μετοχές της Superleague που σημείωσαν άνοδο στην 19η αγωνιστική.
Μια αγωνιστική με σημαντικές νίκες, η 19η της Superlegue γέννησε αρκετούς πρωταγωνιστές που ανέβασαν την μετοχή τους στο χρηματιστήριο του ελληνικού πρωταθλήματος, μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Οι σταρ του σαββατοκύριακου ήταν αρκετοί, περισσότεροι από την περασμένη εβδομάδα. Μετράμε λοιπόν...
ΧΟΣΕ ΤΟΤΣΕ: Πάνω που ξέμεινε μόνος του στον Παναθηναϊκό, ο 30χρονος σέντερ φορ βγάζει το πιο ώριμο πρόσωπο που έχει δείξει στην Superleague. Μαρκάρει, κυνηγάει τις φάσεις, πασάρει, εκτελεί σε ... όσο πιο πρώτο χρόνο μπορεί, χρησιμοποιεί την αντίληψή του για να καλύψει το μειονέκτημα της έλλειψης ταχύτητας. Δίχως αυτόν ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε φύγει νικητής από το Περιστέρι.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πήγε σε μια ομάδα που τον πίστεψαν και του έδωσαν τη φανέλα του βασικού για να την πάρει σπίτι, κι αυτός έχει βαλθεί όχι απλώς να δικαιώσει την επιλογή αλλά και να ξαναχτυπήσει την πόρτα της Εθνικής. Αν συνεχίσει να εκτελεί, δεν είναι καθόλου απίθανο να τα καταφέρει. Οι ΑΕΚτσήδες έχουν ήδη αρχίσει να πίνουν νερό στο όνομά του, όπως και σε αυτό του Παύλου Μητρόπουλου, της δεύτερης πιο υψηλής σε τιμή μετοχής στην ΑΕΚ αυτή την εβδομάδα.
ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ: Πιθανόν να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Και μάλλον γι' αυτό βρίσκεται και ο Αστέρας σήμερα στην καλύτερη βαθμολογική θέση που έχει βρεθεί στην ιστορία του τέτοια εποχή. Σε μια συνέντευξή του προ διημέρου στον ΟΤΕTV ο Τσιώλης σχολίασε ότι οι ομάδες πλην Ολυμπιακού είναι πολύ μακριά από τον πρωταθλητισμό. Ετσι όπως το πάει όμως, δεν αποκλείεται να μας ετοιμάσει το καλοκαίρι μια μεγαλύτερη έκπληξη για την επόμενη χρονιά.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Εχει φέρει τον ΠΑΣ έναν πόντο μακριά από την 5αδα. Κι αν συγκρίνει κανείς το κόστος λειτουργίας της ομάδας του με αυτό όλων των υπόλοιπων και αντιληφθεί το χάος της διαφοράς, θα καταλάβει ως λογικά τα σερί limit up που κάνει η μετοχή του.
ΠΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ: Και μόνο η είδηση του πρώτου του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα ήταν αρκετή για να τον βάλει στο ταμπλό των μετοχών που σημείωσαν σημαντική άνοδο. Πόσο μάλλον όταν αυτό το γκολ είναι τρίποντο. Ο 34χρονος Χιλιανός αμυντικός παίρνει χάρη σε αυτό το γκολ λίγο περισσότερο φως επάνω του. Οχι πως το έχει ανάγκη...
ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΓΟΝΔΟΥΛΑΚΗΣ: Είναι τέτοια η ψυχολογική και βαθμολογική σημασία αυτής της νίκης του Πανιωνίου που αναδεικνύει το γκολ του 29χρονου μέσου σε ένα εκ των σημαντικότερων της καριέρας του.
ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΟΝΟΥΑΤΣΙ: Πάει καιρός που είχε πάψει να δικαιολογεί την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο 28χρονος (έτσι λέει το διαβατήριο) επιθετικός όμως έχει αρχίσει να ξαναθυμίζει από τον Δεκέμβριο τον παίκτη που είχε αναγκάσει την ελληνική αγορά να ασχολείται μαζί του. Και το γκολ επί του ΠΑΟΚ φωταγωγεί την προσφορά του στην Ξάνθη, η οποία δεν πρέπει να έχει μετανιώσει καθόλου που τον απέκτησε.