Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Βαζέχα: «Δεν θα διστάσω»

«Ναι» χωρίς δισταγμό θα πει ο Κριστόφ Βαζέχα σε ενδεχόμενη πρόταση να αναλάβει τα ηνία του Παναθηναϊκού, όπως εξομολογήθηκε στους συμπατριώτες του.

Βαζέχα: «Δεν θα διστάσω»
Έτοιμος να αναλάβει την επικίνδυνη αποστολή να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού εφόσον του προταθεί κάτι τέτοιο δήλωσε ο Κριστόφ Βαζέχα μιλώντας στον πολωνικό Τύπο. Πάντως ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν έχει δεχτεί επίσημη κρούση, αν και εκτίμησε πως θα υπάρξει σύντομα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».

«Μου τηλεφωνούν δημοσιογράφοι και με ρωτούν. Μέχρι τώρα κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου επίσημα για αυτό το πράγμα, αλλά μου έρχονται πληροφορίες πως είμαι μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση. Με χαροποιεί που η ομάδα μου με θυμάται. Πριν τρία χρόνια είχα δουλέψει σαν βοηθός του Νίκου Νιόπλια, όταν είχαμε κατακτήσει το νταμπλ», δήλωσε ο Κριστόφ Βαζέχα και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος με σταματά στο δρόμο και με ρωτά πότε θα αναλάβω. Αν μου προταθεί να αναλάβω την ομάδα, θα το δεχτώ χωρίς να διστάσω. Δεν μπορείς να πεις όχι σε μια τέτοια ομάδα. Όμως ο ρόλος του βοηθού δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να δουλέψω σαν πρώτος προπονητής. Ξέρω καλά την κατάσταση στην ομάδα. Έχω αγωνιστεί επί σειρά ετών στον Παναθηναϊκό και θα ήθελα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου».

Ο αγαπημένος «Χρήστος» των φίλων του Παναθηναϊκού κατέληξε λέγοντας: «Ο Παναθηναϊκός κάνει κακή πορεία στο πρωτάθλημα και αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον Πλατανιά. Στόχος είναι να μπει στην πεντάδα για να βγει στην Ευρώπη. Είναι πιθανό να υπάρξει αλλαγή προπονητή μέσα στην επόμενη εβδομάδα».

Ο Φάμπρι κέρδισε πόντους και… χρόνο με τη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμη δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής στον πάγκο της ομάδας και ο Κριστόφ Βαζέχα δηλώνει διαθέσιμος…

Δεν υπάρχουν σχόλια: