Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

«Ο Μουρίνιο δεν επιτέθηκε σε διαιτητή»

Δεν έχασε την ευκαιρία ο Μάσιμο Μοράτι να ρίξει το… καρφί του στον Αντόνιο Κόντε για τις διαμαρτυρίες του μετά τη λήξη του αγώνα της Γιουβέντους με τη Τζένοα.

«Ο Μουρίνιο δεν επιτέθηκε σε διαιτητή»
Είναι ένα από τα παιχνίδια, το αποτέλεσμα του οποίου δεν έχει προκαλέσει τόσα σχόλια, όσα οι αποφάσεις του διαιτητή. Ο αγώνας Γιουβέντους - Τζένοα δεν θα μείνει, όπως φαίνεται, στην ιστορία για την ισοπαλία 1-1 που απέσπασαν οι φιλοξενούμενοι στο Τορίνο, αλλά για το πέναλτι που δεν καταλόγισε στη «Γιούβε» ο Αντρέα Ντε Μάρκο λίγο πριν τη λήξη, καθώς και για όσα επακολούθησαν. Οι έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της «Μεγάλης Κυρίας», οι οποίες συνοδεύτηκαν με φραστικές επιθέσεις εναντίον του «άρχοντα του αγώνα», έχουν προκαλέσει τα σχόλια όλων στην Ιταλία, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι.

«Πολλοί είχαν μιλήσει με τα χειρότερα λόγια για τον Μουρίνιο, όταν ήταν προπονητής της Ίντερ. Αυτό που ξέρω είναι πως ο Πορτογάλος είχε περιοριστεί στο να κάνει τη χειρονομία με τις χειροπέδες και τίποτε άλλο. Ποτέ δεν επιτέθηκε σε διαιτητή. Ακόμα και όταν μας αδίκησαν κατάφορα, ο Μουρίνιο έδειξε αυτοσυγκράτηση. Παρόλα αυτά, δέχτηκε έντονη κριτική. Ο Κόντε επιτέθηκε φραστικά στο διαιτητή και λίγο έλειψε να έρθουν και στα χέρια. Κρίνετε εσείς τη διαφορά ανάμεσα στους δύο τεχνικούς», είπε χαρακτηριστικά ο Μάσιμο Μοράτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: