Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Δώνης: «Από εδώ και πέρα φτιάχνεται ο ΠΑΟΚ»

Στην έλλειψη έντασης στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Γιώργος Δώνης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για την εντός έδρας ήττα 1-0 από την Ξάνθη.

Δώνης: «Από εδώ και πέρα φτιάχνεται ο ΠΑΟΚ»
Για τον Γιώργο Δώνη ο ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα φτιάχνεται, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα 1-0 από την Ξάνθη.

Παράλληλα στάθηκε στην έλλειψη έντασης στο παιχνίδι της ομάδας, αλλά θεωρεί ότι με τους παίκτες που ήρθαν, αλλά και θα έρθουν ο «δικέφαλος του Βορρά» θα φτάσει στο επίπεδο που θέλει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δώνης:

«Θεωρώ ότι το πρώτο κομμάτι που μας έλειπε ήταν η ένταση, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Καλλιθέα. Ήταν από τα ματς που μπορούσες να χάσεις και να κερδίσεις. Το γιατί δεν είχαμε ένταση προσπαθείς να το εξηγήσεις, ίσως επειδή παίκτες όπως οι Λάζαρ, Κατσουράνης και Κωνσταντινίδης, που απείχαν για αρκετό διάστημα, μπορεί να υπάρχει μία κούραση πάνω τους. Αυτή ήταν μία εξήγηση που απλώς την σκεφτήκαμε. Στο δεύτερο μέρος περιμέναμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Είχαμε, όμως, αρκετή βιασύνη, στο δεύτερο μέρος βιαζόμασταν με αποτέλεσμα να δίνουμε αρκετές κόντρα επιθέσεις στον αντίπαλο. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, δεν μπορώ να πω ότι δεν υπήρχε διάθεση, υπήρχε διάθεση αλλά έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι μπορούσαμε να το χάσουμε και να το κερδίσουμε», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για τα αρκετά λάθη του ΠΑΟΚ: «Πάντα όταν μία ομάδα έχει μεγαλύτερη κατοχή μπάλας τα λάθη είναι περισσότερα Τώρα μπορεί σήμερα να ήταν και πιο πολλά, τα περισσότερα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε αρκετά εύκολα λάθος πάσες, αλλά ξαναλέω νομίζω ότι το πιο σημαντικό ήταν πως δεν είχαμε την ένταση που περιμέναμε και η απόδοσή μας δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε».

Για την συνέχεια: «Πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας ότι από εδώ και πέρα φτιάχνετε ο ΠΑΟΚ. Θα έρθουν κάποιοι παίκτες όπως ο Κατσουράνης και ο Σίλντενφελντ στο επίπεδο που θέλουμε και θα δουλέψουμε για να αλλάξει και η εικόνα μας. Άλλα παιχνίδια με παρόμοια απόδοση τα κερδίσαμε, αλλά θα βρούμε τον δρόμο μας και θα το ξεπεράσουμε. Είναι κακό το τάιμινγκ, θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα με συνεχή ένταση, ειδικά οι καινούργιοι θα ταλαιπωρηθούν να φτάσουν εκεί».

Τέλος ανέφερε: «Εάν είμαστε καλά προπονημένοι και οι καινούργιοι μπορούν να ανταποκριθούν πλήρως με βάσει το υλικό που έχουμε αυτή την στιγμή μας ταιριάζει καλύτερα αυτός ο σχηματισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: