Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Κιρόφσκι: «Έχω την εμπειρία να βοηθήσω τον Ηρακλή»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, Χρίστιαν Κιρόφσκι, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής αλλά και για το εξαιρετικό ντεμπούτο του με την "κυανόλευκη" φανέλα.

Για το πώς αισθάνθηκε που στο ντεμπούτο το με την φανέλα του Ηρακλή σημείωσε δύο γκολ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη:

«Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή στο ντεμπούτο το να πετυχαίνει δύο γκολ. Ειδικά για έναν επιθετικό είναι φανταστικό το συναίσθημα και σου δίνει αυτοπεποίθηση για να δείξεις στο επόμενο παιχνίδι περισσότερα.»

Για το καλό πρόσωπο του Ηρακλή στο πρώτο ημίχρονο και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο δεύτερο:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, πετύχαμε το πρώτο γκολ και αυτό έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο, μάλιστα δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι και αυτό είχε ως συνέπεια να υπάρξει άγχος σε εμάς και να δημιουργηθεί μια κακή εικόνα στο γήπεδο. Στο τέλος όμως βάλαμε και ένα δεύτερο γκολ και πήραμε μια σπουδαία νίκη.»

Για τις πληροφορίες που είχε για τον Ηρακλή πριν αποφασίσει να υπογράψει συμβόλαιο:

«Έψαξα να δω τι γίνεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Πήρα πολλές πληροφορίες απ? τον προηγούμενο τερματοφύλακα του Ηρακλή που έπαιζε εδώ δύο χρονιά και είχε πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα μου. Ήξερα ότι ο Ηρακλής είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο, ότι έπαιζε πολλά χρόνια στην Σούπερ Λιγκ και έχει πολύ καλούς οπαδούς.»

Για το αν πιστεύει ότι θα βοηθήσει τον Ηρακλή να πετύχει τους στόχους και αν μπορέσει να σκοράρει στα επόμενα παιχνίδια:

«Θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ο οποίος είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ.»

Για το αν ο Ηρακλής έχει πιθανότητες να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ:

«Φυσικά και έχει πιθανότητες ν? ανέβει. Αυτό εξαρτάται από εμάς που πρέπει να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τον στόχο της και να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ.»

Για το αν γνωρίζει ότι το πρωτάθλημα της Football League είναι δύσκολο και διαθέτει καλές ομάδες:

«Το γνωρίζω και από τους φίλους που αγωνίστηκαν εδώ τα προηγούμενα χρόνια ότι υπάρχουν πολύ καλές ομάδες, και ίσως το πρωτάθλημα της Β? κατηγορίας να είναι πιο δυνατό και πιο δύσκολο από αυτό της Σούπερ Λιγκ. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να δίνουμε τον καλύτερό τους εαυτό και με την βοήθεια του κόσμου να πετύχουμε τον στόχο μας.»

Για το αν θεωρεί ότι έχει την εμπειρία να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του Ηρακλή:

«Έχω την κατάλληλη εμπειρία, γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόμουν σε ομάδες πρώτης κατηγορίας. Είναι πρώτη φορά που παίζω σε πρωτάθλημα Β? κατηγορίας, αλλά το όνομα του Ηρακλή είναι πολύ μεγάλο και μου έδωσε το κίνητρο να έρθω στην Θεσσαλονίκη.»

Για το πώς έζησε την ατμόσφαιρα στο Καυτανζόγλειο και τι μήνυμα θέλει να στείλει στους οπαδούς του Ηρακλή:

«Πραγματικά η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να βοηθήσουμε την ομάδα να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία και με τον κόσμο δίπλα μας πιστεύω ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου θα τα δίνουμε όλα.»


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: