Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Τέλος η σεζόν για Μάντζαρη!!

Ισχυρό σοκ για τον Ολυμπιακό. Ο τραυματισμός του Βαγγέλη Μάντζαρη αποδείχτηκε πολύ σοβαρός-ρήξη χιαστών-και ο 22χρονος γκαρντ χάνει το υπόλοιπο της περιόδου.

Τέλος η σεζόν για Μάντζαρη!

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 22χρονος γκαρντ το πρωί έδειξαν υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και οστικό οίδημα έξω κνημιαίου πλατώ δεξιού γονάτου.

Ο διεθνής άσος, που διατρέχει σοβαρό κίνδυνο να χάσει και το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας το Σεπτέμβριο, θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο Ολυμπιακός χάνει έναν από τους καλύτερους αμυντικούς του και δεν αποκλείεται να αναζητήσει στην αγορά την ενίσχυση με έναν γκαρντ.

Φέτος ο Μάντζαρης είχε 4,4 πόντους, 2,7 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 1,4 κλεψίματα σε 17,6 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Α1, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 3,5 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ σε περίπου 21 λεπτά ανά αγώνα.

Πέρα από αριθμούς, ωστόσο, ήταν ο καλύτερος περιφερειακός αμυντικός της ομάδας, που αναλάμβανε τον πιο επικίνδυνο «κοντό» των αντιπάλων και απελευθέρωνε τον Σπανούλη από το… κυνηγητό στην άμυνα δίνοντάς του ανάσες για την επίθεση.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: