Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ταχτσίδης: «Δεν με αγγίζουν οι αποδοκιμασίες»

Δεν ασχολείται με τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Ρόμα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και συνεχίζει με τη βοήθεια των συμπαικτών του να προσφέρει στην ομάδα, όπως δήλωσε σε περιοδικό του συλλόγου.

Ταχτσίδης: «Δεν με αγγίζουν οι αποδοκιμασίες»
Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Ρόμα στην ισοπαλία 3-3 που απέσπασε η ομάδα του Ζντένεκ Ζέμαν στην Μπολόνια. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης με το γκολ που σημείωσε έδωσε έναν βαθμό στους «τζαλορόσι» και «έκλεισε» τα στόματα όσων οπαδών της ομάδας του τον αποδοκιμάζουν. Αν και αυτές οι αποδοκιμασίες δεν τον επηρεάζουν, όπως φάνηκε από όσα είπε στο περιοδικό του συλλόγου «Il Romanista».

«Ασφαλώς δεν είναι ευχάριστο να είσαι στόχος αποδοκιμασιών και σφυριγμάτων. Αλλά χάρη στη βοήθεια των συμπαικτών μου, κλείνω τα αυτιά μου και τα μάτια μου και συνεχίζω την προσπάθεια. Αυτοί ήταν που με βοήθησαν στις δύσκολες μέρες. Γιατί, ομολογώ, πως ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας προερχόμενος από τη δεύτερη κατηγορία. Χάρη στους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, έχω καταφέρει να βελτιωθώ, αν και ξέρω πως ακόμα υπάρχουν πολλά περιθώρια», δήλωσε ο Ταχτσίδης.

Οι αποδοκιμασίες προέρχονται από τους «τιφόζι» επειδή ο Ζέμαν προτιμά τον Έλληνα μέσο αντί του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος είναι ένα από τα ινδάλματα της κερκίδας. Αυτό, ωστόσο, δεν έχει επηρεάσει τις σχέσεις του Παναγιώτη και του Ντανιέλε. «Ο Ντανιέλε είναι ένας από αυτούς που με βοηθούν. Δεν ξέρω τι φαίνεται από έξω, αλλά εμείς είμαστε ενωμένοι. Όλοι οι παίκτες κοιτάμε το καλό της ομάδας και προσπαθούμε για αυτό. Δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Ντε Ρόσι, θα ήταν παράλογο να υπήρχε», ξεκαθάρισε ο διεθνής μέσος.

Στο παιχνίδι με τη Μπολόνια, ήταν ένα γκολ του Ταχτσίδη, αυτό που «έσωσε» τη Ρόμα. «Σίγουρα ήταν ένα σημαντικό γκολ αυτό που πέτυχα. Αλλά είναι κρίμα να έχουμε την καλύτερη επίθεση της Serie A και να αντιμετωπίζουμε τόσα αμυντικά προβλήματα. Πρέπει να συνεχίσουμε να ακούμε τον προπονητή μας, αφού εκείνος ξέρει πώς να λύσει το πρόβλημα αυτό. Η ομάδα, πάντως, έχει καλή απόδοση στα περισσότερα ματς και αυτό μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον», είπε με σιγουριά ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: