Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Δερμιτζάκης: «Δεν πήραμε αυτό που μας αναλογούσε»

Απογοητευμένος που ο Πανθρακικός δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, παρά την καλή απόδοση των ποδοσφαιριστών του, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Δερμιτζάκης: «Δεν πήραμε αυτό που μας αναλογούσε»
Την άποψη πως ο Πανθρακικός αδικείται από το τελικό σκορ κόντρα στον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε πως οι παίκτες του έπαιξαν για άλλη μία φορά καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να αποσπάσουν κάτι καλύτερο απέναντι «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης στην συνέντευξη Τύπου:


«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Προσωπικά είμαι πολύ υπερήφανος, γιατί για άλλο ένα παιχνίδι έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν αυτό που αξίζαμε. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα πάρουμε αυτό που μας αναλογεί.

Ήταν ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, αφού αντιμετωπίζαμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, με ποιοτικό ρόστερ, που έχει και βάθος. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς και μας δυσκόλεψε, ενώ δεν είχαμε και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία όλη την εβδομάδα, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν την τελευταία εβδομάδα

Προσεγγίσαμε πολύ σωστά, σε τακτικό επίπεδο, το ματς. Δεν επιτρέψαμε στον Ολυμπιακό, που έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, να μας απειλήσει. Με τα πολλά κλεψίματα που κάναμε βγήκαμε σε αρκετές περιπτώσεις στην αντεπίθεση με καλές προϋποθέσεις για να πετύχουμε κάποιο γκολ, αλλά δεν ήμασταν καλή στην τελική προσπάθεια.

Επαναλαμβάνω ότι δεν πήραμε αυτό που μας αναλογεί, βάσει την εμφάνισής μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό, που δίκαια θα πάρει το πρωτάθλημα και έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, όπου πρεσβεύει τη χώρα μας στον εξωτερικό. Εύχομαι επίσης καλή σταδιοδρομία στη νέα του καριέρα στον Αντώνη Νικοπολίδη. Μακάρι να πετύχει και σαν προπονητής, όσα πέτυχε ως ποδοσφαιριστής.

Κλείνοντας ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας για τη συμπαράσταση. Όλοι μαζί προσπαθούμε να πετύχουμε την παραμονή στην κατηγορία. Μας περιμένει μια δύσκολη εβδομάδα, με αγώνα για το κύπελλο αλλά και το παιχνίδι με τη Βέροια. Θέλουμε δύο θετικά αποτελέσματα».


Για την αλλαγή του Κοντογουλίδη:


«Βλέπαμε ότι γενικά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ελέγχαμε το ρυθμό και κρίναμε σκόπιμο να βάλουμε στον αγωνιστικό χώρο έναν ποδοσφαιριστή πιο ξεκούραστο».

Για τους τραυματίες:


«Πρώτα απ’ όλα, εξέτισαν τις ποινές τους οι τρεις παίκτες (Λαδάκης, Λουσέρο, Μπαϊκαρά). Ακόμα επέστρεψε ο Μακρυδημήτρης και αυτήν την εβδομάδα περιμένουμε την επιστροφή του Σκλιοπίδη και ενδεχομένως στην αναμέτρηση με το Λεβαδειακό να έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: