Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Τίμησαν τον Τσιπούρα στη Γαλλία!!

Σε μία απίστευτη κίνηση που δείχνει ότι η ανθρωπιά δεν έχει... σύνορα προέβησαν οι φίλοι της Σεντ Ετιέν, που ανάρτησαν πανό για τον αδόκητο χαμό του Άγγελου Τσιπούρα!
Το μεγαλείο που κρύβεται -δυστυχώς πολύ καλά κάποιες φορές- στον αθλητισμό ανέδειξαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο οι οπαδοί των «στεφανουά». Η Σεντ Ετιέν υποδεχόταν την Μπαστιά για την 22η αγωνιστική του Σαμπιονά, σε ένα παιχνίδι όπου τελικά νίκησε με 3-0.
Οι φίλαθλοί της ωστόσο έδειξαν πως το ανθρώπινο στοιχείο είναι αυτό που πάνω απ' όλα υπερέχει -και- στο ποδόσφαιρο, προχωρώντας σε μία πραγματικά αξιέπαινη πράξη. Μαθαίνοντας για τον αναπάντεχο θάνατο του 17χρονου ποδοσφαιριστή του Άρη, Άγγελου Τσιπούρα πριν από μερικές ημέρες, ανάρτησαν πανό για να τιμήσουν την μνήμη του, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στην οικογένειά του, αλλά και στον SUPER 3.
Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία, αναρτήθηκε από τον πρώην άσο των «κιτρίνων», Ρικάρντο Φατί που πλέον αγωνίζεται στην Αζαξιό, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.
 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: