Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Αναστόπουλος: «Τιμωρεί το λάθος ο Παναθηναϊκός»

Στην κακή βραδιά που βρέθηκε ο Ατρόμητος όπου δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη ο Παναθηναϊκός στάθηκε με δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Νίκος Αναστόπουλος.

Αναστόπουλος: «Τιμωρεί το λάθος ο Παναθηναϊκός»
Την προσοχή τους στα επόμενα ματς του Ατρόμητου στρέφουν όλοι στις τάξεις του συλλόγου, όπως υπογράμμισε και ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος.

Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε πως οι φίλαθλοι της ομάδας του Περιστερίου δεν θα πρέπει να τα «βάψουν μαύρα», λόγω ενός κακού αποτελέσματος, ενώ μίλησε και για την ικανότητα των «πρασίνων» να εκμεταλλεύονται τα λάθη των αντιπάλων τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου:

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό:


«Δυστυχώς ένα κρίσιμο και σημαντικό ματς, δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Αυτό συμβαίνει. Η ομάδα είναι καλή και έχει καλούς παίκτες. Δεν θα τα βάψουμε μαύρα. Δεν νικήσαμε, αλλά είναι σημαντικό ότι προσπαθήσαμε. Υπήρχε διάθεση, έγινε ένα λάθος ανθρώπινο που συμβαίνει στον καθένα. Δεν θα πάρουμε το κεφάλι κανενός.

Δεν χρειάζονται οι αποδοκιμασίες. Οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται στήριξη στο λάθος. Σήμερα βρεθήκαμε γενικά σε μία άσχημη μέρα. Συνεχίζουμε τη προσπάθεια, το πρωτάθλημα έχει δρόμο και το Μάιο που θα κάνουμε ταμείο, θα δούμε τι πετύχαμε. Είμαστε εντός στόχων και θα προχωρήσουμε ενωμένοι και αγαπημένοι. Σήμερα ήμασταν κακοί, αυτή είναι η αλήθεια».

Για την δήλωση του Σπανού ότι αποχωρεί από τον Ατρόμητο:

«Είναι μία απόφαση υπό το κράτος του εκνευρισμού. Ξέρετε καλά ότι κύριος Σπανός είναι άνθρωπος ο οποίος αγαπά το ποδόσφαιρο, έχει προσφέρει και σήμερα ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα υπόδειγμα και το οφείλει σε αυτόν».


Για το πόσο χρόνο θα χρειαστεί να περάσει τη φιλοσοφία του:

«Κοιτάξτε, το είπα και άλλη φορά. Θα χρειαστούμε 3-4 εβδομάδες για να φτιάξουμε μία ομάδα, που όπου και αν παίζει, θα παλεύει τα ματς μέχρι το τέλος. Άσχετα με αυτό, ο Παναθηναϊκός όσα προβλήματα και αν έχει, είναι Παναθηναϊκός και το λάθος το τιμωρεί».

Για το αν το άγχος του φαβορί καθήλωσε τον Ατρόμητο:

«Δεν έχουμε άγχος και εκνευρισμό. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι καλοί και έμπειροι. Όταν αλλάζουμε κάποια πράγματα στην ομάδα, χρειάζεται λίγος χρόνος για να εμπεδωθούν οι αλλαγές. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο θεωρία, αλλά και πράξη».

Για το αν οι παίκτες του είχαν υπερβολικό άγχος:

«Το είπα και πριν, δεν το πιστεύω. Δεν είχαμε άγχος. Φαβορί πάντα θα υπάρχουν, αλλά δεν μετράει αυτό. Θα μετρήσει ποιος θα παίξει καλύτερα, θα καταθέσει ψυχή και πάθος και θα κερδίσει τις περισσότερες μονομαχίες».
Για το ότι ο Μπρίτο δεν έπαιξε αμυντικός μέσος:

«Δεν παίζαμε το σύστημα που υποστηρίζετε. Καμία σχέση. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να μιλήσω προσωπικά για τους ποδοσφαιριστές μου. Ποτέ ο Μπρίτο δεν έπαιξε αμυντικός μέσος. Αν θέλουμε να τον βαφτίσουμε, είναι μία άλλη ιστορία. Στα αμυντικά χαφ, έβαλα τον Πίτου, γιατί χρειαζόμουν ένα πασαδόρο. Αλλά ο Μπρίτο δεν ήταν ποτέ αμυντικός μέσος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: