Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Νίκο, χάσαμε!!

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τη δίκαιη νίκη του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι που αποτέλεσε τιμωρία για τον τρόπο που επέλεξε ο Αναστόπουλος να κατεβάσει στον Ατρόμητο.

Νίκο, χάσαμε!

Ο Ατρόμητος με επιλογή του προπονητή του επέλεξε να καλυφθεί αμυντικά και στη συνέχεια να ασχοληθεί με το παιχνίδι. Τρία αμυντικά χαφ, ο Σουμπίνιο να παριστάνει τον εξτρέμ και βαθιές μπαλιές για να κάνει άλματα ο Κούτσι. Μ' αυτά και μ' αυτά έγινα η χλεύη του Νικολογιάννη στο γραφείο. Ο Τάσος δεν πανηγύριζε για κάποια σπουδαία εμφάνιση του Παναθηναϊκού αλλά για την ήττα του Αναστόπουλου που το περηφανευόταν ότι κάνει ζημιές στο τριφύλλι.

Οι πράσινοι πήραν μεγάλη ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα με τη νίκη τους στο Περιστέρι. Αφού διαπίστωσαν ότι ο Ατρόμητος επιθετικά στερείται ιδιαίτερων φιλοδοξιών άρχισαν να αποκτούν καθολικό έλεγχο στο παιχνίδι χωρίς - βεβαίως - να εντυπωσιάζουν. Χρειάστηκε η κουταμάρα του Γιαννούλη για να ανοίξει το σκορ. Όταν ο Αναστόπουλος προσπάθησε να κάνει κανονική την ομάδα του και να βγει οργανωμένα στην επίθεση το πουλάκι είχε πετάξει. Για την ακρίβεια του έδωσε φτερά ο Ιτάνζ με ένα γκολ ευγενική προσφορά στον Μπουμσόνγκ.

Ο Φάμπρι μπορεί να είναι γραφικός στην συμπεριφορά του αλλά στις επιλογές του είναι συνετός και μετρημένος. Διαχειρίστηκε σωστά ένα ματς απέναντι σε μια - το πολύ πολύ - ισοδύναμη ομάδα και τώρα έχει να πει διάφορα στον Αλαφούζο αν αυτός εμφανίσει διάθεση να τον ξεφορτωθεί...


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: