Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Παντίδος: «Θέμα με τον προπονητή μου»

Τους λόγους που αποχώρησε από τον Άρη εξήγησε ο Νίκος Παντίδος, ο οποίος πλέον θα φοράει την φανέλα του Πανιωνίου.

Παντίδος: «Θέμα με τον προπονητή μου»
Ο Νίκος Παντίδος, αποχώρησε από τον Άρη, ενώ αμέσως βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού συμφώνησε με τον Πανιώνιο. Μιλώντας στην εκπομπή «Βάσει σχεδίου» και τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 εξήγησε τους λόγους αποχώρησής του.

«Το καλοκαίρι είχα μια πρόταση από τον Άρη, στην αρχή ήταν όλα μια χαρά και έπαιζα. Λόγω κάποιων προβλημάτων που είχα δεν κατάφερα να συνεχίσω. Δεν έχει σχέση με την διοίκηση, τους συμπαίκτες και τον κόσμο. Έχει να κάνει με τον προπονητή μου και μόνο.Δεν είναι θέμα του Άρη. Με πίστεψε, με αγκάλιασε ο κόσμος και μετά θα ήταν το καλύτερο να λύσουμε το συμβόλαιό μας», είπε αρχικά.

Για τον Πανιώνιο, τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να έχω πρόταση από τέτοιο σύλλογο. Είχε κάποια προβληματάκια στα τελευταία παιχνίδια αλλά όλα θα πάνε καλά. Έχει καλή ομάδα και καλό υλικό, ξεκίνσε καλά και πλέον ξαναβρίσκει τον ρυθμό του για να διατηρηθεί ψηλά».

Από εκεί και πέρα, σχολίασε: «Θα κάνει καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έπρεπε να γίνει πολλά χρόνια τώρα. Ήταν λάθος των ομάδων, αφού υπάρχει ταλέντο αλλά θα βγουν πολλοί παίκτες. Όλες οι ομάδες έχουν μια πτωτική πορεία αλλά ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Να κυνηγάνε τα όνειρά τους και να μην τα παρατήσουν. Να δουλεύουν πάρα πολύ και να μην ακούνε κανέναν. Υπάρχουν απογοητεύσεις και εμπόδια αλλά πρέπει να βάζεις το κεφάλι κάτω και να δουλεύεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: