Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Φάμπρι: «Κανένα μυστικό, μόνο δουλειά»!

Νίκη που θα αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας χαρακτήρισε το 2-1 επί του Ατρομήτου ο Φάμπρι, ο οποίος πρόσθεσε πως το μόνο μυστικό για την αλλαγή στον Παναθηναϊκό είναι η δουλειά.

Φάμπρι: «Κανένα μυστικό, μόνο δουλειά»
Στη δουλειά που γίνεται στην Παιανία αλλά και σε εκείνη που πρέπει να γίνει στη συνέχεια στάθηκε ο Φάμπρι στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς Ατρόμητος-Παναθηναϊκός.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε πως αυτό το «τρίποντο» θα βελτιώσει την ψυχολογία των παικτών του στους οποίους και μοίρασε συγχαρητήρια. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πρόβλημα συγκέντρωσης που έχει η ομάδα στα τελευταία λεπτά των αγώνων με αποτέλεσμα να δέχεται γκολ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί κάποια μεταγραφή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φάμπρι:

Τι άλλαξε και είδαμε τον Παναθηναϊκό τόσο αλλαγμένο μέσα σε λίγες μέρες; Είναι αυτό ευκαιρία για μία νέα αρχή;


«Καταρχάς, να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη δουλειά και την προσπάθεια τους. Νομίζω ότι η ομάδα άξιζε τη νίκη και πραγματικά τη δικαιούμαστε. Η ομάδα τη χρειαζόταν για να έρθει η αυτοπεποίθηση και να πιστέψει στον εαυτό της και ελπίζω από αυτό το σημείο να αρχίσει ένα νέο στάδιο για μας. Να αλλάξει το παιχνίδι μας. Θεωρώ ότι θα ανακτήσουμε την ψυχολογία μας, θα βελτιωθούμε. Δεν υπάρχει κανένα άλλο μυστικό, μόνο η δουλειά. Δουλεύοντας θα αξιοποιήσουμε το χρόνο γιατί κατανοούμε ότι δεν μπορείς να αλλάξει μία ομάδα με μαγικό ραβδί. Η λύση είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά».

Είστε λίγες ημέρες στην Ελλάδα. Νιώσατε την πίεση μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα;

«Ναι, το κατάλαβα. Το έχω ξαναπεράσει σε ομάδες που δούλεψα. Κοιτάω να έχω τρία πράγματα. Ταπεινοφροσύνη, εργατικότητα και σεβασμό για την ομάδα, τους φιλάθλους και τους αντιπάλους μας. Πρέπει να είμαι ένα θερμόμετρο κατά κάποιο τρόπο. Το θέμα δεν είναι να αισθάνεσαι πίεση, αλλά να έχεις ήσυχη τη συνείδηση σου, ότι δούλεψες σωστά».

Σε ακόμα ένα παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός δέχτηκε γκολ. Τι μπορεί να συμβεί για να τελειώσει ένα ματς με μηδέν παθητικό;

«Αμυντικά, ο Παναθηναϊκός ήταν συμπαγής και δούλεψε καλά προς αυτό. Σταματήσαμε τους κινδύνους, αλλά ξέρω ότι στα τελευταία παιχνίδια, δεχόμαστε γκολ στα τελευταία λεπτά και το ξαναπάθαμε. Αλλά είχαμε πετύχει ένα γκολ παραπάνω. Εγώ θα εξηγήσω στους ποδοσφαιριστές μου ότι οι αγώνες διαρκούν 90 λεπτά συν τις καθυστερήσεις και δεν πρέπει να χάνουμε τη συγκέντρωση και την προσοχή μας. Πρέπει να εκτελούμε την παρτιτούρα ως το τέλος και δεν πρέπει να χάνουμε την προσήλωση μας».

Είναι οι τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Περιμένετε κάτ
ι;

«Δεδομένου ότι μία ομάδα έχει πάντα προοπτικές βελτίωσης, αυτό ισχύει και για εμάς. Αυτό συμβαίνει με την ενίσχυση και την ανάλυση της ομάδας. Πάντοτε με σκοπό τη βελτίωση ατομικά και συνολικά, θα μπορούσε να γίνει μία μεταγραφή».

Το έχετε συζητήσει με τη διοίκηση;


«Είναι ένα θέμα το οποίο συζητάμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: