Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

«Θα μπορούσε να μας νικήσει η Τορίνο»

Τα συγχαρητήριά του στην Τορίνο για την ισοπαλία 2-2 που πήρε στο Σαν Σίρο, έδωσε ο προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι, παραδεχόμενος πως αυτό ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

«Θα μπορούσε να μας νικήσει η Τορίνο»
Γνώριζε πως η Γιουβέντους είχε έρθει ισόπαλη με τη Τζένοα, καθώς και πως η Λάτσιο είχε χάσει από την Κιέβο. Δύο αποτελέσματα ευνοϊκά, τα οποία έπρεπε να εκμεταλλευτεί για να πλησιάσει, τόσο την κορυφή, όσο και την 3η θέση, η οποία οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς. Η Ίντερ, όμως, έμεινε στην ισοπαλία 2-2 με την Τορίνο, χάνοντας μια καλή ευκαιρία, κάτι που παραδέχτηκε και ο Αντρέα Στραματσόνι μετά το τέλος του αγώνα.

«Σήμερα χάσαμε μια καλή ευκαιρία να πλησιάσουμε τους πρώτους. Όμως, έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, θεωρώ πως καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό βαθμό, αφού η Τορίνο έπαιξε εξαιρετικά και θα μπορούσε, στο τέλος, να είχε πάρει τη νίκη. Μπράβο στους αντιπάλους μας, έκαναν ένα πολύ καλό αγώνα, παίζοντας καλύτερα από εμάς σε μεγάλα διαστήματα του ματς. Θεωρώ πως η ισοπαλία είναι το δικαιότερο αποτέλεσμα», ομολόγησε ο Στραματσόνι.

Ωστόσο, ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους «νερατζούρι». «Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και μπήκαμε μπροστά στο σκορ. Αλλά από το σημείο εκείνο και μετά η Τορίνο ανέβασε την απόδοσή της και μας έβαλε δύο γκολ, κάνοντας την αποστολή μας πολύ δύσκολη. Ευτυχώς ισοφαρίσαμε και αυτό με ικανοποιεί. Τουλάχιστον εν μέρει», είπε ο προπονητής της Ίντερ.

Η μεταγραφική περίοδος οδεύει προς το τέλος της. Ο Στραματσόνι, όμως, δεν αποκαλύπτει αν η Ίντερ πρόκειται να ενισχυθεί. «Είμαι ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχω στα χέρια μου και δεν πρόκειται να υποχρεώσω κανέναν να κάνει μεταγραφές. Η διοίκηση γνωρίζει καλά τι χρειάζεται η ομάδα και κάνει αυτό που κρίνει σωστότερο. Αυτό που έχει σημασία είναι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φτάσουμε τουλάχιστον στην 3η θέση. Κάτι που μπορούμε να κάνουμε, είτε έρθει κάποιος παίκτης, είτε όχι», είπε με έμφαση ο Αντρέα Στραματσόνι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: