Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Μουρίνιο: «Δεν έπαιξε για τη νίκη η Μαν. Γιουνάιτεντ»

Στη μαζική άμυνα της Μαν. Γιουνάιτεντ και τις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του απέδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο το 1-1 της Ρεάλ στη Μαδρίτη, αλλά φάνηκε αισιόδοξος εν όψει της ρεβάνς.

Μουρίνιο: «Δεν έπαιξε για τη νίκη η Μαν. Γιουνάιτεντ»

«Δεν είναι κακό αποτέλεσμα το 1-1. Δεν ξέρω αν είναι δίκαιο, γιατί αξίζαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ, αλλά και η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να είχε σκοράρει ξανά. Ακόμη είναι 50-50 η πρόκριση. Μπορούμε να σκοράρουμε εκτός έδρας. Δεν πιστεύω πως η Γιουνάιτεντ θα αμυνθεί τόσο μαζικά στον επαναληπτικό. Έχασα μόνο το 1% της πίστης μου μετά από το 1-1. Δεν νιώθω πίεση. Έχουμε το κεφάλι ψηλά. Κάποιες φορές κερδίζεις, άλλες όχι», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε πάνω από ένα γκολ. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε με πολλούς παίκτες στην άμυνα. Δεν το λέω αυτό με κακό τρόπο. Έκαναν εξαιρετική δουλειά. Δεν έπαιξαν με στόχο τη νίκη, αλλά έχουν παίκτες που μπορούν να βάλουν γκολ από το πουθενά. Και στο τέλος θα μπορούσαν να μας κερδίσουν. Ο Τσάμπι έσωσε την μπάλα πάνω στη γραμμή», πρόσθεσε.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε παράπονα από τον τρόπο που η ομάδα του δέχτηκε γκολ. «Είχαμε δουλέψει πάνω στις στημένες φάσεις και την αντιμετώπισή τους, αλλά δεχτήκαμε γκολ από τέτοια φάση. Αν χάνουμε τις προσωπικές μονομαχίες, όση οργάνωση κι αν έχουμε δεν έχει σημασία».

Για την κουβέντα που είχε με τον… παλιόφιλο σερ Άλεξ Φέργκιουσον τόνισε: «Μιλήσαμε, αλλά όχι για ποδόσφαιρο ή τακτικές. Είχαμε μια χαλαρή κουβέντα. Είμαστε φίλοι».

Τέλος, ερωτηθείς αν το μέλλον του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης θα κριθεί από την έκβαση της ρεβάνς με τη Μαν. Γιουνάιτεντ, απάντησε: «Δεν ξέρω αν το μέλλον μου εξαρτάται από τη ρεβάνς στο Μάντσεστερ και δεν με ενδιαφέρει».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: