Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

«Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου οπαδούς»

Ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στους οπαδούς της Νάπολι ο Ρολάντο, όπως δήλωσε πριν το ματς των «παρτενοπέι» με τη Βικτόρια Πλζεν για το Γιουρόπα Λιγκ.

«Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου οπαδούς»
Αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την Πόρτο για να δώσει ποιότητα και εμπειρία στην αμυντική γραμμή της Νάπολι. Μέχρι σήμερα δεν έχει αγωνιστεί σε εντός έδρας παιχνίδι της νέας του ομάδας, αλλά στον αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. Ο Ρολάντο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το ενδεχόμενο αυτό, μιλώντας πριν το ματς.

«Μέχρι σήμερα έχω γνωρίσει το πάθος των οπαδών μας μόνο από τον πάγκο. Δεν μπόρεσα ακόμα να παίξω μπροστά στο κοινό μας και το ενδεχόμενο να γίνει αυτό στο παιχνίδι με την Πλζεν με ενθουσιάζει», δήλωσε ο Πορτογάλος αμυντικός.

Ο λόγος που δεν είχε παίξει ως τώρα, ήταν η έλλειψη φυσικής κατάστασης. Ο ίδιος, ωστόσο, νιώθει έτοιμος. «Ήμουν κάπως… πίσω στο θέμα της φυσικής κατάστασης μέχρι πριν λίγες μέρες. Σήμερα, όμως, νιώθω έτοιμος. Μπορώ να ολοκληρώσω με άνεση ολόκληρο το 90λεπτο και δεν βλέπω την ώρα να παίξω», σημείωσε ο Ρολάντο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: