Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Η μύγα μες το γάλα, ο Μιτσελιάδης Δίας κι η Λιγκα φέτα!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μεταφέρει στο sport-fm.gr τα… καλύτερα από Ιταλία κι Ισπανία για τον Ολυμπιακό και τον Μίτσελ!

Η μύγα μες το γάλα, ο Μιτσελιάδης Δίας κι η Λιγκα φέτα!
* Η ιστοσελίδα του καναλιού της Ίντερ έκανε αυτές τις ημέρες ένα αφιέρωμα σε όλες τις ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ, με αφορμή φυσικά και την παρουσία της Ίντερ φέτος στο θεσμό. Έχει νομίζω ενδιαφέρον να δούμε πως είδαν οι Μιλανέζοι τον Ολυμπιακό, μοναδικό εκπρόσωπό μας φέτος σε αυτή τη φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.


* «Ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα της ελληνικής πραγματικότητας, που έχει χτυπηθεί από μία απίστευτη κρίση. Η ερυθρόλευκη ομάδα είναι η μόνη στη χώρα, που αντέχει να ξοδεύει και γι΄ αυτό το λόγο έχει ήδη πετύχει στο πρωτάθλημα, κάτι που λογικά τη ςεπιτρέπει να συγκεντρωθεί περισσότερο στην Ευρώπη.

* Όμως, και οι πλούσιοι κλαίνε κι έτσι στον Πειραιά ο αέρας δεν ήταν τόσο καθαρός. Ο προπονητής Ζαρντίμ στην πραγματικότητα απολύθηκε παρά τα καλά αποτελέσματα κι ο νέος τεχικός Μίτσελ πρέπει να βρει την κατάλληλη ισορροπία σε σύντομο χρόνο.

* Τα αστέρια της ομάδας είναι ο στράϊκερ Μήτρογλου κι ο φαντεζί Αλγερινός Τζιμπούρ, μαζί με τους έμπειρους Κοντρέρας, Ιμπαγάσα, Ρόϊ Κάρολ και τον Ιταλό Γκρέκο. Μία καλή εκρηκτική μίξη».

* Αυτά από το σάϊτ του καναλιού της Ίντερ, αλλά ωραίο ήταν κι ένα κομμάτι της «Ας» για τον Μίτσελ, με αφορμή το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε:

* «Όπως ξέρετε, την περασμένη εβδομάδα ο Μίτσελ εντάχθηκε στον Ολυμπιακό, λόγω της εντυπωσιακής ομοιότητας του με τον Δία! Στον Όλυμπο δε θυμούνται καλύτερο ντεμπούτο! Ο Μιτσελιάδης κέρδισε 1-0 εκτός έδρας κι αύξησε τη διαφορά από το δεύτερο στους 15 πόντους στη λίγκα φέτα! Αν την άλλη αγωνιστική πάρει μαζί 15 πόντους θα κατακτήσει από τώρα και μαθηματικά το πρωτάθλημα!».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: