Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Παστόρε: «Μπορούσαμε και άλλα γκολ»

Την άποψη πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ κόντρα στη Βαλένθια, εξέφρασε ο παίκτης του γαλλικού συλλόγου, Χαβιέρ Παστόρε.

Παστόρε: «Μπορούσαμε και άλλα γκολ»
Τι και αν η Παρί Σεν Ζερμέν πέτυχε δύο εκτός έδρας γκολ απέναντι στη Βαλένθια, κάτι που την κάνει το απόλυτο φαβορί ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στην Γαλλία;

Ωστόσο, ο παίκτης της ομάδας του Παρισιού, Χαβιέρ Παστόρε, σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του είχαν την ευκαιρία να πετύχουν ακόμη περισσότερα τέρματα κόντρα στις «νυχτερίδες».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε τη Βαλένθια με μεγαλύτερο σκορ. Ωστόσο, δεν πρέπει να είμαστε δυσαρεστημένοι, αφού ακόμη και έτσι καταφέραμε να πάρουμε μία σπουδαία νίκη, η οποία ήταν και ο βασικός μας στόχος», τα λόγια του Αργεντινού μέσου.

Στη συνέχεια ο 23χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε και για τη ρεβάνς που θα γίνει στο Παρίσι: «Το δεύτερο ματς κόντρα στη Βαλένθια αργεί ακόμη, αφού θα διεξαχθεί σε περίπου ένα μήνα από τώρα. Γι’ αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά που κάνουμε, προκειμένου να παραμείνουμε στην ίδια κατάσταση που είμαστε τώρα. Ωστόσο, το έργο μας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρόκριση, ενώ θα λείπουν τόσο ο Βεράτι όσο και ο Ιμπραΐμοβιτς».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: