Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

«Θα το πληρώσουν αν μας υποτιμήσουν»

Στην Ίντερ έδωσε το ρόλο του φαβορί ο προπονητής της Κλουζ, Πάουλο Σέρτζιο, μιλώντας για το παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ, τονίζοντας, πάντως, πως κάτι τέτοιο τους βολεύει.

«Θα το πληρώσουν αν μας υποτιμήσουν»
Προσπάθησε να προκριθεί στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν ευνοήθηκε από την ισοβαθμία με τη Γαλατασαράι, παρότι κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Ολντ Τράφορντ, επικρατώντας με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Κλουζ, τερματίζοντας στην 3η θέση του ομίλου της, πήρε το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, όπου αντιμετωπίζει την Ίντερ, σε μια μονομαχία που δεν είναι χαμένη από… χέρι, όπως τόνισε ο προπονητής της, Πάουλο Σέρτζιο.

«Παιχνίδια σαν αυτό με την Ίντερ δεν χρειάζεται, καν, να τα αναλύσεις. Κάθε παίκτης θέλει να αγωνιστεί, όλοι έχουν ένα κίνητρο να παίξουν καλά σε τέτοια ματς. Για την Κλουζ η διπλή μονομαχία με τους Ιταλούς είναι μια πρόκληση. Θέλουμε να δείξουμε πως έχουμε τις δυνατότητες να προχωρήσουμε στη διοργάνωση και αισιοδοξούμε πως θα αποκλείσουμε την ομάδα του Μιλάνου», είπε με θάρρος ο προπονητής των Ρουμάνων.

Η Ίντερ, πάντως, είναι το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, όπως παραδέχτηκε ο Πάουλο Σέρτζιο. «Οι Ιταλοί είναι γνωστοί σε όλους, είναι δυνατή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Είναι το φαβορί, αυτό δεν αμφισβητείται, αλλά ίσως μας βολεύει αυτό. Ίσως μας αντιμετωπίσουν με υπεροψία, κάτι που θα διευκολύνει την αποστολή μας. Ας μην ξεχνάτε πως όποιος δεν μας υπολόγισε στο παρελθόν, το πλήρωσε ακριβά», σημείωσε με έμφαση ο Πάουλο Σέρτζιο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: