Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Απάντησε ο Σορεντίνο στις κατηγορίες!

Άμεση ήταν η απάντηση του Στέφανο Σορεντίνο στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά ο Αθλητικός Διευθυντής της Κιέβο, Τζοβάνι Σαρτόρι.

Απάντησε ο Σορεντίνο στις κατηγορίες
Δεν πέρασε ούτε μία μέρα από τότε που ο Αθλητικός Διευθυντής της Κιέβο, Τζοβάνι Σαρτόρι, κατηγόρησε τον Στέφανο Σορεντίνο για αντιεπαγγελματική στάση στην υπόθεση της μεταγραφής του από την ομάδα της Βερόνα στην Παλέρμο και ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ έσπευσε να δώσει την απάντησή του μέσω μηνύματος που ανήρτησε στο Twitter.

«Εγώ απογοήτευσα τους ανθρώπους της Κιέβο; Εγώ είχα αντιεπαγγελματική συμπεριφορά; Τα περισσότερα από 4 χρόνια που πέρασα στη Βερόνα, γεμάτα ιδρώτα, προσπάθεια και αποτελέσματα με τη φανέλα της Κιέβο, μιλούν για εμένα πιο καθαρά από κάθε λέξη», έγραψε ο Στέφανο Σορεντίνο, απαντώντας, ουσιαστικά στον παράγοντα της Κιέβο.

Η στιγμή, πάντως, που επέλεξαν οι δύο πλευρές να… σκαλίσουν τη μεταγραφική υπόθεση του Σορεντίνο, δεν είναι η καλύτερη δυνατή και προκαλεί υποψίες, καθώς το ερχόμενο Σάββατο η Κιέβο υποδέχεται την Παλέρμο για την 25η αγωνιστική του Καμπιονάτο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: