Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

«Μας έστησαν οι παίκτες μας και μας έριξαν»

Καταγγελίες από τον πρόεδρο της Καρταχένα πως έξι παίκτες της ομάδας έστησαν ματς με συνέπεια να πέσει η ομάδα του στην τρίτη κατηγορία.

«Μας έστησαν οι παίκτες μας και μας έριξαν»
Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Καρταχένα, Πάκο Γκόμεθ, ο οποίος υποστήριξε πως η ομάδα του υποβιβάστηκε επειδή έξι παίκτες της «έστησαν» αρκετά παιχνίδια προς όφελος του στοιχήματος.

«Ήξερα πως θα πέσουμε, καθώς κάποιοι παίκτες μας ήταν αναμειγμένοι στο στοίχημα. Το έχω καταγγείλει στη λίγκα και περιμένω. Δυστυχώς δεν μπορώ να τους κατονομάσω, γιατί δεν έχω αποδείξεις», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας. «Κέρδιζαν 40-50 χιλιάδες ευρώ ανά αγώνα. Έξι από αυτούς είχαν ανάμειξη, όλοι τους βασικοί. Είναι κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω. Στην Ιταλία έχουν αποκαλυφθεί πολλές τέτοιες περιπτώσεις, αλλά τέτοια πράγματα συμβαίνουν κι εδώ στην Ισπανία», πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως το καλοκαίρι αποχώρησαν από την Καρταχένα περίπου 20 ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και κάποιοι με προορισμό την Ελλάδα, όπως ο Χοσέμι που κατέληξε στον Λεβαδειακό και ο Ζουλιέν που μετακόμισε στον Ηρακλή.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: