Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Κοβάσεβιτς: «Έχουμε το ρόστερ για την πρόκριση»

Τη σιγουριά του στην ποιότητα του ρόστερ του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βαλένθια λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα με τη Λεβάντε.

Κοβάσεβιτς: «Έχουμε το ρόστερ για την πρόκριση»
Στην ποιότητα του ρόστερ του Ολυμπιακού ποντάρει πολλά για την πρόκριση επί της Λεβάντε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς όπως τόνισε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βαλένθια.

Ο τεχνικός διευθυντής της ελληνικής ομάδας παραδέχθηκε ότι του λείπει το ποδόσφαιρο και η Ισπανία, στην οποία και έχει περάσει τις καλύτερες στιγμές του ως ποδοσφαιριστής, αλλά αισθάνεται πολύ όμορφα που παραμένει κοντά στο ποδόσφαιρο από ένα πόστο που του αρέσει αρκετά.

«Εμείς σεβόμαστε τη Λεβάντε. Έχουμε έρθει για να μην δεχθούμε γκολ και να πετύχουμε ένα», τόνισε ο Κοβάσεβιτς για το παιχνίδι με τη Λεβάντε και συνέχισε:

«Είναι δύο ημίχρονα. Ένα εδώ και ένα στην Αθήνα. Πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε καθώς έχουμε το ρόστερ που χρειάζεται για να το πετύχουμε. Πρέπει όμως να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν έχει φτάσει τυχαία η Λεβάντε μέχρι εδώ. Ο Ολυμπιακός όμως είμαι σίγουρος ότι μπορεί να ανταποκριθεί. Η πρόκριση νομίζω ότι θα κριθεί στην Ελλάδα», υποστήριξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: