Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Οικονομίδης-Καλύβας στο «Metropolis»: «Πολύ σημαντική η κίνηση του Ιβάν»

Oι δύο πρώην πρόεδροι του ΠΑΟΚ, Απόστολος Οικονομίδης και Γιώργος Καλύβας μίλησαν στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και σχολίασαν την κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να τοποθετήσει ακόμη 15 εκατομμύρια ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Αρχικά ο κ. Οικονομίδης είπε μεταξύ άλλων:

«Ο κ. Σαββίδης αποτελεί τον πρώτο αριθμό του λαχείου για τον ΠΑΟΚ. Αποδεικνύεται έμπρακτα αυτό, διότι μια τέτοια ενέργεια είναι κάτι που ανασταίνει και πεθαμένο ΠΑΟΚτσή. Σημαντικό είναι ότι πάει να ξεκαθαρίσει και το θέμα των χρεών και μπαίνουμε σε μια άλλη ιστορία. Γνωρίζουμε πού ήμασταν πριν μερικά χρόνια και πού είμαστε τώρα. Το να πηγαίνει μια ομάδα καλά αν δεν υπάρχει και κάλυψη των εξόδων δεν έχει νόημα. Σήμερα είμαι ενθουσιασμένος με τον κ. Σαββίδη. Έρχεται σήμερα να μας κάνει υπερήφανους ότι έχουμε έναν άνθρωπο που καλύπτει όλες τις ανάγκες. Τον κ. Σαββίδη δεν τον ξέρω, αλλά από αυτά που παρακολουθώ λέω ότι είμαστε πολύ καλά και μένει όλοι οι στόχοι να επιτευχθούν.


Από την πλευρά του ο κ. Καλύβας τόνισε:

«Το σωματείο πάει πολύ καλά, δεν ακούγονται άσχημα σχόλια, δεν υπάρχει προβλήματα και αυτό έχει σημασία. Δεν μπαίνω σε λογική λογιστή για το πόσα έβαλε. Απλά λέω ότι το καράβι πάει καλά και αυτό μετράει. Δε με ενδιαφέρει από εκεί και πέρα ο αριθμός των εκατομμυρίων. Με ενδιαφέρει ότι λύνονται όλα τα προβλήματα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ομάδα εξυγιαίνεται και αυτό είναι το πλέον σημαντικό».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: