Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

«Τους έδειξα πως είμαι ακόμη ζωντανός»

Έτοιμος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούν, είναι ο παίκτης της Ξάνθης, Σερζ Ντιέ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στην βράβευσή του.

«Τους έδειξα πως είμαι ακόμη ζωντανός»

Μάλιστα, όπως τόνισε ο ίδιος με δηλώσεις του στο πλαίσιο της βράβευσής του για το τέρμα που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό, το οποίο ψηφίστηκε ως το καλύτερο για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, θέλει να δείξει σε όλους πως είναι ακόμη… ζωντανός.

Αναλυτικά όσα είπε μετά την βράβευσή του ο έμπειρος μέσος της Ξάνθης, Σερζ Ντιέ:


Για το γεγονός πως το γκολ του κόντρα στον Παναθηναϊκό ψηφίστηκε ως το καλύτερο της προηγούμενης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα:

«Κάποιοι με ξέχασαν... Ήθελα να δείξω στους ανθρώπους ότι είμαι ζωντανός. Ευχαριστώ, λοιπόν, τον Θεό που με βοήθησε να πετύχω αυτό το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον ευχαριστώ που μου δίνει δύναμη να συνεχίζω να παίζω ποδόσφαιρο. Επίσης, ευχαριστώ τους ανθρώπους της Ξάνθης που πίστεψαν πολύ σε μένα και με πήραν στην ομάδα. Ο κ. Πανόπουλος και ο κ. Παπαδημητρίου έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, όταν λίγες ομάδες με πίστευαν, κι εγώ θέλω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη κάνοντας ό,τι μπορώ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνισή μου στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό και για το γκολ που πέτυχα. Περισσότερο, όμως, είμαι ευχαριστημένος γιατί αυτό το γκολ έδωσε τρεις βαθμούς στην ομάδα μου και τη βοήθησε να ανέβει ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, ώστε να εξακολουθεί να κυνηγάει να πετύχει το στόχο της».

Για το αν ο στόχος της Ξάνθης είναι η διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη είπε:

«Ναι, γιατί όχι; Έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε με τέτοιου είδους εμφανίσεις στο τέλος μπορούμε να φτάσουμε σε αυτόν τον στόχο».


Για το επόμενο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό:


«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, η καλύτερη στην Ελλάδα. Τον σεβόμαστε, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη, όπως καταφέραμε να κάνουμε στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως σε εκείνα τα δύο παιχνίδια. Προσωπικά, σε αυτό το παιχνίδι δεν θα αγωνιστώ, λόγω τιμωρίας, όμως, πιστεύω στη νίκη. Πιστεύω στην ομάδα μου και στην αξία των συμπαικτών μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: