Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Αιχμές για Ηλιόπουλο!

Ενημερωμένος για όλα τα θέματα της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν ο Αντώνης Ηλιόπουλος όπως αναφέρει ο Ανδρέας Δημητρέλος με γραπτή του δήλωση.

Αιχμές για Ηλιόπουλο

Η γραπτή δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλου…

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι όπως όλα τα μέλη, έτσι και ο κ. Ηλιόπουλος ενημερώθηκε για το θέμα του Δ.Σ. από την προηγούμενη ημέρα χωρίς ουδέποτε να διαμαρτυρηθεί ή να ειδοποιήσει για την μη προσέλευσή του. Αν είχε κάνει τον κόπο να προσέλθει στο Δ.Σ. θα είχε ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα.

Όσον αφορά την ενημέρωσή του σχετικά με τα οικονομικά θέματα, το αίτημά του υποβλήθηκε πριν από πέντε εργάσιμες ημέρες και ήδη είχε ενημερωθεί από το Δ.Σ. ότι σήμερα θα του δίνονταν όλα τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε.

Αντί λοιπόν να εκδίδει ανακοινώσεις με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην ενότητα της ΑΕΚ αλλά και να παραπληροφορείται ο κόσμος της θα έπρεπε να σέβεται την αλήθεια. Επίσης, θα έπρεπε ως επιφανής επιχειρηματίας να γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ επενδυτή και αυτού που ταμειακά διευκολύνει και μάλιστα με άτοκο δάνειο ώστε να έχει αντικείμενο και ο ελεγκτικός μηχανισμός που αυτός επικαλείται.

Λυπούμαστε που η παραίτηση του είχε ως αποτέλεσμα να χάσει η ΑΕΚ κάποιον ο οποίος δήλωνε ότι μοναδικός του στόχος ήταν η ενότητα και η οικονομική διαφάνειά της.

Ανδρέας Δημητρέλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: