Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Αυτά να κάνει και θα προκριθεί!!

Ο Γιώργος Μύρτσος γράφει στον sportdog για το ματς Ολυμπιακός- Λεβάντε. Τι απάντηση δίνει στο δίλημμα Τζιμπούρ ή Μήτρογλου και γιατί δίνει συγχαρητήρια στους Πειραιώτες.
Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, για τη μεταγραφή του Μπόατενγκ. Μπορεί να μην είχε σταθερή παρουσία στην τελευταία του ομάδα, στην Ουκρανία, αλλά στην Ισπανία ήταν πολύ καλός. Ένας από τους καλύτερους αμυντικούς χαφ που έχουν έρθει στην Ελλάδα.
Έτσι θα προκριθεί ο Ολυμπιακός
Στα αγωνιστικά τώρα, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στα παιχνίδια με τη Λεβάντε, μπορεί να την περάσει και επιτέλους να προχωρήσει σε ευρωπαϊκή διάκριση που τη θέλει και ο κόσμος του πολύ. Στην Τρίπολη κέρδισε δύσκολα, αλλά οι παίκτες του έδειξαν μεγάλη διάθεση. Αν παρουσιάσουν την ίδια διάθεση και με τη Λεβάντε, θα προκριθούν.
Τζιμπούρ ή Μήτρογλου
Στο δίλημμα Τζιμπούρ ή Μήτρογλου, εγώ θα πω να παίξει όποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση. Αλλά ο Μήτρογλου είναι αδικημένος στον Ολυμπιακό. Θα έπρεπε να νιώσει σημαντικός στην ομάδα για να βγάλει ακόμα περισσότερα πράγματα στο γήπεδο.
Κακή διαχείριση ο Ζαρντίμ
Η μεγαλύτερη προσφορά ενός προπονητή σε μία ομάδα, είναι η σωστή και διαχείριση του υλικού της. Και ο Ζαρντίμ δεν έκανε καθόλου καλή διαχείριση στο ρόστερ του συλλόγου, είχε βασικούς που δεν τους άλλαζε με τίποτα και άλλους που ήταν μόνιμα αλλαγή. Έτσι εφησυχάζουν οι ποδοσφαιριστές, δεν κάνει καλό στην ομάδα αυτή η λογική.
Μία ευχή...
Τέλος, θέλω να πως μία ευχή: ελπίζω αύριο που θα ξαναγράψω σχόλιο, ο Ολυμπιακός να έχει φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα από την Ισπανία...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: