Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Φέργκιουσον: «Έχουμε καλές πιθανότητες πρόκρισης»

Την πίστη πως η Μαν. Γιουνάιτεντ θα χτίσει πάνω στις βάσεις του 1-1 της Μαδρίτης και θα πάρει την πρόκριση απέναντι στη Ρεάλ εξέφρασε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Φέργκιουσον: «Έχουμε καλές πιθανότητες πρόκρισης»
Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στο «Μπερναμπέου» και αισιόδοξος για τη ρεβάνς στο Μάντσεστερ εμφανίστηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

«Έγιναν πολλά σε αυτό το ματς, ήταν πολύ ενδιαφέρον. Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα που θα επιστρέψουμε στο Μάντσεστερ και πιστεύω πως έχουμε πολύ καλές πιθανότητες πρόκρισης. Όλα είναι ανοικτά. Πιστεύω πως θα σκοράρουμε στη ρεβάνς, αλλά ξέρουμε πως η Ρεάλ είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Έχουμε δύσκολη αποστολή μπροστά μας. Όμως ο στόχος της πρόκρισης είναι εφικτός», τόνισε.

«Και οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες. Ο Ντε Χέα έκανε 3-4 φανταστικές αποκρούσεις, αλλά κι εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει ξανά. Ο Ντιέγκο Λόπεθ έκανε κάποιες καλές επεμβάσεις στο φινάλε. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι στο πρώτο ημίχρονο κάτσαμε πίσω, τους δώσαμε χώρο και κυκλοφορούσαν την μπάλα στο ύψος της περιοχής μας. Αυτό δεν είναι καλό, δεν είναι ωραίο να το βλέπεις και δεν το συνηθίζουμε. Όμως ευτυχώς διορθώσαμε τα πράγματα στο ημίχρονο βάζοντας τον Γουέλμπεκ πάνω στον Αλόνσο. Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά αλλά δεν είχαμε την κατοχή που θα θέλαμε. Πάντως η Ρεάλ έπαιζε στην έδρα της και είναι δύσκολο να παίζεις εδώ», πρόσθεσε.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός εκθείασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δήλωσε εντυπωσιασμένος με το γκολ του. «Ήταν απίθανη η κεφαλιά του Ρονάλντο. Δεν μπορείς να σταματήσεις κάτι τέτοιο. Είπα στον Εβρά για ποιο λόγο δεν διεκδίκησε την κεφαλιά, αλλά όταν είδα το ριπλέι κατάλαβα ότι είχα άδικο. Ίσως ήταν δύσκολο για τον Κριστιάνο να παίξει απέναντί μας, την παλιά του ομάδα, γιατί υπήρχαν πολλά συναισθήματα από τα έξι χρόνια που ήταν μαζί μας. Πάντως είναι μεγάλη απειλή για τη Ρεάλ κι όταν παίρνει την μπάλα πρέπει να προσεύχεσαι».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: