Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ζιντάν: «Παίκτης κλάσης ο Μπέκαμ»

Το εγκώμιο του Ντέβιντ Μπέκαμ έπλεξε με δηλώσεις του ο Ζινεντίν Ζιντάν. «Τεράστιος επαγγελματίας, που έχει πάθος για μπάλα στα 37» τόνισε μεταξύ άλλων.

Ζιντάν: «Παίκτης κλάσης ο Μπέκαμ»

Ένας από αυτούς ήταν και ο Ζινεντίν Ζιντάν, με τον οποίο ο Μπέκαμ υπήρξε συμπαίκτης στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο «Ζιζού» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγλο μέσο, τον οποίο χαρακτήρισε σπουδαίο επαγγελματία, ενώ του «έβγαλε το καπέλο» για το πάθος του για το άθλημα.

«Ο Μπέκαμ είναι ένας ποδοσφαιριστής, που ακόμη και τώρα, πηγαίνει στην προπόνηση 45 λεπτά νωρίτερα από τους υπόλοιπους και φεύγει μισή ώρα αργότερα από τον τελευταίο συμπαίκτη του. Είναι πραγματικά ένας σπουδαίος επαγγελματίας. Κάποιοι παίκτες σήμερα θα μπορούσαν να παραδειγματιστούν από το επίπεδο επαγγελματισμού του» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σήμερα είναι 37 ετών και μπορεί να μην παίζει σε κάθε αγώνα 90 λεπτά, αλλά εξακολουθεί να μπορεί να αλλάξει την εικόνα κάθε παιχνιδιού στα 20 ή 30 λεπτά που αγωνίζεται. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει το ποδόσφαιρο. Ακόμη και στα 37, το πάθος δεν του λείπει. Είναι παίκτης κλάσης».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: