Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

«Δύσκολο το παιχνίδι με την Μπενφίκα»

Σίγουρος πως το έργο της Μπαγερ Λεβερκούζεν κόντρα στην Μπενφίκα στο πλαίσιο της φάση των «32» του Europa League θα είναι δύσκολο, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο παίκτης των Γερμανών, Γκονζάλο Κάστρο.

«Δύσκολο το παιχνίδι με την Μπενφίκα»
Μόνο εύκολο αντίπαλο δεν θα χαρακτήριζε την Μπενφίκα ο παίκτης της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Γκονζάλο Κάστρο, πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το γεγονός πως η Μπενφίκα παραμένει ακόμη αήττητη σε ένα πρωτάθλημα, όπως είναι το πορτογαλικό λέει πολλά. Μάλιστα, πολλές από τις ομάδες του που πρωταγωνιστούν εκεί συνήθως τα πάνε καλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», τόνισε ο έμπειρος μέσος.

Εκτός αυτού ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε και για το εντός έδρας αήττητο σερί που «τρέχει» στο Europa League η Μπάγερ Λεβερκούζεν: «Η αλήθεια είναι πως στην έδρα μας παίζουμε καλύτερα. Σε αρκετές περιπτώσεις αυτή την σεζόν έχουμε δείξει πως μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μπροστά από το κοινό μας, γι’ αυτό άλλωστε πιστεύω πως θα νικήσουμε την Μπενφίκα χωρίς να δεχτούμε γκολ».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: