Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

«Μεγαλύτερη ομάδα από τη Μπαρτσελόνα η Μίλαν»

Η Μίλαν δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα με κόμπλεξ κατωτερότητας, σύμφωνα με όσα είπε ο Αντριάνο Γκαλιάνι σε εκδήλωση γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών.

«Μεγαλύτερη ομάδα από τη Μπαρτσελόνα η Μίλαν»

«Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα παίξουμε με κόμπλεξ κατωτερότητας. Σε παιχνίδια αυτού του επιπέδου δεν μετράει μόνο η φόρμα στην οποία βρίσκεται μια ομάδα, ούτε αν είναι, σε γενικές γραμμές, καλύτερη. Μετράει πολύ και η παράδοση. Και εμείς έχουμε περισσότερα κύπελλα από τους Καταλανούς και σπουδαιότερη ιστορία», είπε με έμφαση ο Γκαλιάνι.

Στη συνέχεια ο συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι έφερε στη μνήμη του τα περσινά παιχνίδια με τη «Μπάρτσα» για τη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. «Στο πρώτο ματς στο Σαν Σίρο πήραμε ισοπαλία χωρίς γκολ. Στη ρεβάνς της Βαρκελώνης, ακόμα θυμάμαι τη νεκρική σιγή που επικρατούσε μετά την ισοφάρισή μας σε 1-1. Αυτά που ακολούθησαν δεν θέλω να τα θυμάμαι, όπως και το αποτέλεσμα. Αλλά αυτά τα παιχνίδια αποδεικνύουν πως το ζευγάρι της Μίλαν με τη Μπαρτσελόνα δεν έχει τον σίγουρο νικητή που πολλοί νομίζουν», τόνισε ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Για την ιστορία θα θυμίσουμε πως στο περσινό παιχνίδι της Βαρκελώνης η «Μπάρτσα» είχε «ανοίξει» το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μέσι. Ο Νοτσερίνο είχε ισοφαρίσει σε 1-1 και οι γηπεδούχοι είχαν επανακτήσει το προβάδισμα ξανά με πέναλτι του Μέσι, το οποίο είχε αμφισβητηθεί έντονα από τους παίκτες της Μίλαν. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ινιέστα σημείωσε το τρίτο γκολ και «καθάρισε» το παιχνίδι για τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, που με συνολικό σκορ 3-1 είχαν πάρει την πρόκριση για τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: