Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ο έλεγχος των δανεικών!

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σε αυτήν, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της και συνοψίζει την απόδοση των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται δανεικοί σε άλλες ομάδες. Πλέον σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Απόστολος Γιάννου

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ: Πολύ καλή και «γεμάτη» απόδοση από τον επιθετικό του Πλατανιά, που έκανε ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα. Στον πολύ κρίσιμο αγώνα εναντίον του Άρη, ο νεαρός επιθετικός πήρε θέση στο βασικό σχήμα που επέλεξε ο Άγγελος Αναστασιάδης και σε 82 λεπτά (τότε αντικαταστάθηκε) είχε 3 τελικές προσπάθειες (2 σουτ μέσα από την περιοχή και μια κεφαλιά) εκ των οποίων η μια σταμάτησε στο δοκάρι κι άλλη μια ήταν χαμένο τετ α τετ. Είχε μια τελική πάσα και 9 λάθη, μια επέμβαση, ένα κλέψιμο, κέρδισε 3 φάουλ και υπέπεσε σε ένα.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΔΗΣ: Βασικός ξεκίνησε την αναμέτρηση του Πανιωνίου εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα και ο νεαρός μέσος, που δείχνει να μονιμοποιείται στις βασικές επιλογές του προπονητή του. Έπαιξε 56 λεπτά και είχε ένα σουτ έξω από την περιοχή. Έξι επιτυχημένες μεταβιβάσεις, 4 λάθη, ένα κλέψιμο κι ένα κερδισμένο φάουλ συνέθεσαν το παζλ της εμφάνισής του στο ανεπιτυχές (0-1) αποτέλεσμα για την ομάδα του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΟΥ: Μπήκε αλλαγή στο 70΄ενώ η ομάδα του έχανε από την ΑΕΚ (0-1) αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα για την Κέρκυρα.

FOOTBALL LEAGUE

Με 3 ποδοσφαιριστές εκπροσωπείται ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα. Στην Αναγέννηση Επανομής που ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με τον Βύζαντα Μεγάρων, αγωνίστηκε για 30 λεπτά ο Φάνης Τζανδάρης, ενώ ο Nemanja Kartal δεν είχε συμμετοχή. Στην αποστολή του Πιερικού για πρώτη φορά συμμετείχε ο Πάρης Ανδριόπουλος, χωρίς ωστόσο να συμμετάσχει στον νικηφόρο αγώνα της ομάδας του εναντίον του Εθνικού Γαζώρου.

FOOTBALL LEAGUE 2

Εννενηντάλεπτη συμμετοχή είχαν οι Λαμπάκης και Αγγελίδης στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Οδυσσέα Κορδελιού εναντίον του Τηλυκράτη (1-1), όπως και ο Άγγελος Καραντασιάδης με τα χρώματα της Ακαδημίας Πλαταμώνα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο (0-0). Ο Σάββας Γεωργιάδης που ανήκει στον Εθνικό Σιδηροκάστρου δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί, όπως και οι συμπαίκτες του, αφού κέρδισαν άνευ αγώνα με 0-3 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: