Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Φουστέρ: «Δεν υπάρχει φαβορί με Λεβάντε»

Την πίστη ότι το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λεβάντε θα κριθεί στις λεπτομέρειες εξέφρασε ο Νταβίντ Φουστέρ, μιλώντας στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Nou».

Φουστέρ: «Δεν υπάρχει φαβορί με Λεβάντε»
Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λεβάντε για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νταβίντ Φουστέρ στην πατρίδα του.

«Πιστεύω ότι το σημερινό παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η πρόκριση δεν θα κριθεί απόψε, αλλά στη ρεβάνς στο “Καραίσκάκη”», τόνισε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νταβίντ Φουστέρ στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Nou» της Βαλένθια για τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα της Λεβάντε

Για το γεγονός ότι θα απουσιάσει από το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στην Ισπανία

«Είναι ατυχία που το ματς γίνεται στα μέρη μου και εγώ δεν μπορώ να αγωνιστώ. Έχω τραυματιστεί εδώ και δύο μήνες. Ήθελα πολύ να έρθω να δω φίλους και γνωστούς, αλλά δεν μπορώ».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την πρόκριση στους «16» του Europa League

«Όχι, δεν είναι ο Ολυμπιακός φαβορί για την πρόκριση. Αν σκεφτούμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής στην Ελλάδα και προέρχεται από το Champions League, τότε είναι φαβορί. Ωστόσο, εγώ επειδή ξέρω τη Λεβάντε, δεν μπορείς να πεις κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει φαβορί στους αγώνες με τη Λεβάντε».

Για το τι περιμένει στο αποψινό ματς

«Εμείς (ο Ολυμπιακός) ερχόμαστε για τη νίκη, αφού παίζουμε παντού και πάντα για τη νίκη. Ξέρουμε, όμως, ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Λεβάντε έχει τον Μάρτινς που είναι ένας γρήγορος και πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε τον Τζιμπούρ και τον Μήτρογλου που είναι πολύ καλοί παίκτες. Πιστεύω ότι το σημερινό παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η πρόκριση δεν θα κριθεί απόψε, αλλά στη ρεβάνς στο “Καραίσκάκη”».

Δεν υπάρχουν σχόλια: