Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Γελάει ο κόσμος κύριε Καπράλε!!

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για την… αστεία ανακοίνωση της ΕΟΕ και του Σπύρου Καπράλου σχετικά με τον αποκλεισμό της Πάλης από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Γελάει ο κόσμος κύριε Καπράλε!

Τέτοια ξεφτίλα μπορεί να συναντήσει κανείς μόνο σε ανακοίνωση υποτελών. Καλύτερα η σιωπή από μια ανακοίνωση που αντί να στηρίζει την Ομοσπονδία Πάλης απλά υπογραμμίζει την υποταγή και την νομιμοφροσύνη στους γιαλαντζί αθάνατους της ΔΟΕ.

Το ξέρουμε ότι έχουμε μια κυβέρνηση που εκτελεί τις εντολές της τρόικας και των εντολοδόχων, τοκογλύφων δανειστών.

Οτι έχουμε μια Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που διστάζει να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι σε μια ιεροσυλία για να μην κακοκαρδίσει την ΔΟΕ μόλις το πληροφορηθήκαμε.

Αντί να πάρει ο ίδιος ο κ. Καπράλος την πρωτοβουλία για να πάρει πίσω η ΔΟΕ την κατάπτυστη απόφαση της, νίπτει τας χείρας του και εκφράζει απλώς «την αμέριστη συμπαράσταση προς την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης (Ε.Ο.Φ.Π) στον αγώνα που ξεκινά για την παραμονή του αθλήματος στο αγωνιστικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020...»!

Τέτοια υποκρισία. Που είναι η ΕΟΕ κύριε πρόεδρε; Εσείς δεν είστε ο θεματοφύλακας της ιδέας και της ελληνικότητας των Ολυμπιακών Αγώνων;

Εσείς δεν θα έπρεπε να μπείτε μπροστά ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Πρώτος εσείς δεν θα έπρεπε να καταγγείλετε ότι το άθλημα θυσιάζεται στο βωμό της εμπορευματοποίησης των Αγώνων.

Ποια γραμμάτια ξεπληρώνετε με αυτήν την υποκριτική στάση. Δεν είμαστε ηλίθιοι για να πιστεύουμε ότι ο αποκλεισμός της Πάλης είναι απλά μια μικρή μουντζούρα σε έναν άψογο πίνακα ζωγραφικής.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μια τεράστια κερδοσκοπική επιχείρηση πλήρως υποταγμένη στις τηλεοπτικές ανάγκες και τα συμφέροντα των πολυεθνικών εταιρειών που εμφανίζονται ως χορηγοί.

Ξέρουμε ότι οι πλείστοι των "Αθανάτων" κολυμπούν στο χρήμα και διαβιούν πολυτελώς. Περιμέναμε ωστόσο από τον κ. Καπράλο και τον κ. Κούβελο που κινούν τα νήματα να μπουν μπροστά για την ανατροπή της απόφασης.

Φαίνεται εξαιρετικά περίεργο τουλάχιστον αυτοί και ο δικός μας "αθάνατος" Λάμπης Νικολάου να μην ήξεραν τίποτα για την απόφαση αυτή.

Όπως και να ’χει παραμένουν εκτεθειμένοι και μετά από αυτή την... βελούδινη ανακοίνωση, καταγέλαστοι...


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: