Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

«Δεν θα υποτιμήσουμε την Κλουζ»

Η Ίντερ δεν πρόκειται να υποτιμήσει την Κλουζ, δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι την παραμονή του αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού οι Ρουμανική ομάδα έχει αποδείξει τις δυνατότητές της.

«Δεν θα υποτιμήσουμε την Κλουζ»
Βρίσκεται μέσα σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες παίρνει μέρος και φιλοδοξεί να συνεχίσει να διεκδικεί τρόπαια. Η Ίντερ του Αντρέα Στραματσόνι «επιστρέφει» στο Γιουρόπα Λιγκ, αντιμετωπίζοντας την Κλουζ, μια ομάδα που χρήζει προσοχής, όπως δήλωσε την παραμονή του αγώνα ο προπονητής των «νερατζούρι».

«Μια ομάδα όπως είναι η Ίντερ, είναι υποχρεωμένη να διεκδικεί όλους τους διαθέσιμους τίτλους. Συνεπώς, στόχος μας είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και να κάνουμε ένα βήμα ακόμα προς στον τελικό. Μπορεί να είναι νωρίς για να σκεφτόμαστε το τρόπαιο, αλλά καλό είναι να μην χάνουμε από τα… μάτια μας το στόχο μας», είπε ο Στραματσόνι.

Απέναντί στην ομάδα του θα τεθεί η Κλουζ, μια ομάδα που δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, όπως σημείωσε ο προπονητής της Ίντερ. «Η Κλουζ κατάφερε να νικήσει μέσα στο Ολντ Τράφορντ, συνεπώς είναι μια ομάδα που δεν πρέπει να υποτιμήσουμε. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, μελετώντας κάθε λεπτομέρεια των αντιπάλων μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το πρώτο βήμα προς την πρόκριση».

Αναφορικά με την ενδεκάδα και το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει, ο Στραματσόνι δεν αποκάλυψε πολλά. «Ίσως κάνω κάποιες αλλαγές, φροντίζοντας να μην μειωθεί η ποιότητα της ομάδας. Θα παίξει αυτός που θα βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση και αυτό θα λαμβάνω υπόψη μου σε κάθε ευρωπαϊκό ματς. Από εδώ και πέρα, θα παίζουν όσοι βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση», τόνισε ο Αντρέα Στραματσόνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: