Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Με τις μεταγραφές αριστερά!

Με τους Νίκι Κάιπερ και Χοκίν Εσπάρθα στη βασική του σύνθεση θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο Χαριλάου εναντίον του Άρη, όπως φαίνεται από τις δοκιμές του Φάμπρι στις προπονήσεις.

Με τις μεταγραφές αριστερά

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να… αναζωογονήσει την αριστερή του πτέρυγα αφού δεν είναι ικανοποιημένος από τους Μαυρία και Κουίνσι και θέλει να δώσει ευκαιρία αλλά και να δοκιμάσει τους νεοαποκτηθέντες. Μιας και αμφότεροι πήραν λεπτά συμμετοχής στο ματς με την Ξάνθη, με τον Εσπάρθα, να δείχνει καλά δείγματα γραφής. Ο Ισπανός ήταν κινητικός, είχε ένα ωραίο σουτ, δύο καλές κάθετες και μια κεφαλιά ψαράκι στο δοκάρι. Ο Κάιπερ, από την άλλη, είναι αριστερός μπακ και θα προτιμηθεί από τον Μαρίνο που αναγκαστικά έπαιζε εκεί ελλείψει άλλου.

Πιο αναλυτικά, η ενδεκάδα θα αποτελείται όπως όλα δείχνουν από τους εξής: Ο Καρνέζης θα κάτσει σίγουρα κάτω από τα δοκάρια, ο Σεϊταρίδης θα είναι δεξί μπακ και οι Μπομσόνγκ-Πίντο τα στόπερ, με τον Κάιπερ να είναι αριστερά. Στο κέντρο, ο Βιτόλο θα έχει δίπλα του έναν εκ των Σο και Ζέκα. Ο Πορτογάλος αν δεν παίξει αμυντικός μέσος, διεκδικεί θάση και στην τριάδα μπροστά, αφού οι δύο που θα ξεκινήσουν θα είναι οι Εσπάρθα και Σισοκό με τον Καζιγιάμα και τον Ζέκα να μάχονται για την άλλη. Στην κορυφή, ο Τοτσέ επιστρέφει στην θέση αφού έκτισε την τιμωρία του.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: