Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

«Οι φιλοδοξίες μας δεν σταματούν στους 32»

Την αισιοδοξία πως η ομάδα του θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, εξέφρασε ο προπονητής της Μπορούσια Μύνχενγκλαντμπαχ, Λουσιέν Φαβρ.

«Οι φιλοδοξίες μας δεν σταματούν στους 32»
Κατάφερε να προκριθεί στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Μαρσέιγ. Αυτό σημαίνει πως είναι ομάδα με πολλές δυνατότητες. Η Μπορούσια Μύνχενγκλαντμπαχ, αν και βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα, ελπίζει πως θα μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της 3ης ομάδας του Καμπιονάτο, της Λάτσιο. Αυτό φάνηκε από τη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Γερμανικής ομάδας, Λουσιέν Φαβρ, την παραμονή του αγώνα.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και είμαστε βέβαιοι πως μπορούμε να αποκλείσουμε τη Λάτσιο. Αυτός είναι και ο στόχος μας, αφού θέλουμε να προχωρήσουμε περισσότερο στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι φιλοδοξίες μας δεν σταματούν στη φάση των 32, θέλουμε να διακριθούμε στη διοργάνωση και να κερδίσουμε εμπειρίες», τόνισε ο Φαβρ.

Απέναντι στη Μπορούσια θα βρεθεί μια δυνατή και ποιοτική ομάδα, όπως παραδέχτηκε ο Ελβετός τεχνικός. «Η Λάτσιο είναι πολύ καλή ομάδα, με ικανότατους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, τόσο στην άμυνά μας, όσο και στην επίθεση. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε και, παράλληλα, να μην αφήσουμε τους Ιταλούς να βγουν με αξιώσεις μπροστά. Περιμένω ένα δύσκολο, αλλά και ενδιαφέρον παιχνίδι», είπε για τον αγώνα ο προπονητής της Μπορούσια.

Από την ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς θα απουσιάσει ο τραυματίας Μίροσλαβ Κλόζε. Αυτό δεν αρέσει στον Φαβρ. «Όλοι στη Γερμανία περίμεναν τον Κλόζε, αφού είναι ένας… ήρωας στη χώρα. Λυπάμαι που δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί», σημείωσε ο Λουσιέν Φαβρ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: