Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

«Θέλω τίτλους πριν αποχωρήσω»

Την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με τον Άγιαξ πριν αποχωρήσει από την ομάδα, εξέφρασε ο Κρίστιαν Έρικσεν, με δηλώσεις του στο «Sky Sports».

«Θέλω τίτλους πριν αποχωρήσω»
Πριν λίγες μέρες αποκάλυψε πως δεν προτίθεται να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Άγιαξ, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2014. Για το λόγο αυτό ο Ολλανδικός σύλλογος θέλει να τον πουλήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, στην προσπάθειά του να μην τον χάσει χωρίς να εισπράξει ούτε ένα ευρώ. Αυτό σημαίνει πως ο Κρίστιαν Έρικσεν αναμένεται να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο πολλών ομάδων της Ευρώπης.

Μέχρι τώρα ο ίδιος δεν είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του. Με δηλώσεις του, όμως, στο «Sky Sports» τονίζει πως πρώτη του προτεραιότητα παραμένει ο Άγιαξ. «Σε λίγους μήνες θα πάρω την τελική μου απόφαση σχετικά με το μέλλον μου. Μέχρι τώρα αυτό που είναι σίγουρο είναι πως θα αποχωρήσω από τον Άγιαξ. Όμως, μέχρι να γίνει αυτό, θέλω να κερδίσω τίτλους με την ομάδα μου, την οποία αγαπώ και της χρωστάω πολλά», τόνισε ο Δανός μέσος.

Αναφορικά με τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ο Έρικσεν δεν προχώρησε σε αποκαλύψεις. «Δεν μπορώ να σας πω ποιες ομάδες έχουν ήδη κινηθεί για την απόκτησή μου. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως με ενδιαφέρουν πολλά πρωταθλήματα, στα οποία θα ήθελα να αγωνιστώ. Το Αγγλικό και το Ισπανικό βρίσκονται πιο ψηλά στις προτιμήσεις μου, αλλά θα μελετήσω και τις πιθανότητες να παίξω στην Ιταλία ή τη Γερμανία. Λίγη υπομονή ζητώ από όλους. Σύντομα θα ξέρουμε όλοι που θα αγωνίζομαι στο μέλλον», δήλωσε ο Κρίστιαν Έρικσεν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: