Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Περιμένει την κόντρα με Φαν Πέρσι ο Κοσιελνί!!

Κάποτε ήταν συμπαίκτες. Πλέον όμως είναι αντίπαλοι και ο Λοράν Κοσιελνί περιμένει τη μονομαχία με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο ντέρμπι της Άρσεναλ με τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Περιμένει την κόντρα με Φαν Πέρσι ο Κοσιελνί
Έτοιμος να αντιμετωπίσει τον πρώην συμπαίκτη του στην Άρσεναλ, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, στο επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίζεται ο αμυντικός των «κανονιέρηδων», Λοράν Κοσιελνί.

Ο Ολλανδός θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα στην κορυφή της επίθεσης των «κόκκινων διαβόλων» και ο Κοσιελνί είναι πεπεισμένος πως θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τον παλιό του γνώριμο.

«Πιστεύω πως μπορούμε να μαρκάρουμε καλά τον Ρόμπιν. Είναι πολύ καλός παίκτης. Απόλαυσα τις στιγμές που αγωνίστηκα μαζί του, αλλά ελπίζω να μείνει μακριά από το γκολ στο μεταξύ μας παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Γάλλος, συμπληρώνοντας: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για όλη την ομάδα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα».

Ο Κοσιελνί, ο οποίος θα βρίσκεται στην αμυντική γραμμή της Άρσεναλ μαζί με τον σκόρερ της ομάδας στο παιχνίδι με τη Φούλαμ, Περ Μερτεσάκερ, έπλεξε το εγκώμιο για τον Γερμανό παρτενέρ του: «Σαν ζευγάρι παίζουμε πολύ καλά. Επικοινωνούμε καλά μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η εμπειρία που έχει είναι καθοριστική και μας βοηθάει να δουλεύουμε όλοι μαζί. Είναι γενικά πολύ καλός παίκτης». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: