Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Εξετάζει Σονγκ η Τότεναμ!!

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση στη Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Άλεξ Σονγκ φέρεται να είναι η διοίκηση της Τότεναμ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Mirror».

Εξετάζει Σονγκ η Τότεναμ
Η χρονιά που σε λίγο ολοκληρώνεται δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε. Μπορεί να πήρε μεταγραφή για τη Μπαρτσελόνα, πραγματοποιώντας το όνειρό του, ωστόσο ο Άλεξ Σονγκ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρώτη του χρονιά στην Καταλονία, αφού έχει λίγες συμμετοχές και έχει, ήδη, εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Τις προηγούμενες μέρες έγινε γνωστό πως ο Καμερουνέζος θέλει να επιστρέψει στην Άρσεναλ, αν και ο Αρσέν Βενγκέρ τον συμβούλεψε να συνεχίσει την προσπάθεια στους «μπλαουγκράνα» προκειμένου να καθιερωθεί.

Η «Daily Mirror», όμως, αποκαλύπτει πως η επιθυμία του Σονγκ ενδέχεται να πραγματοποιηθεί χάρη σε άλλη ομάδα του Λονδίνου, την Τότεναμ, η οποία φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στη διοίκηση της «Μπάρτσα» προκειμένου να αποκτήσει τον παίκτη.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η Τότεναμ θέλει να αποκτήσει τον Σονγκ με τη μορφή δανεισμού ή αν επιθυμεί να αγοράσει το 100% των δικαιωμάτων του. Αυτό, ίσως, εξαρτηθεί από τη στάση της Μπαρτσελόνα, με την οποία ο Καμερουνέζος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: