Τρίτη 23 Απριλίου 2013

«Καλοκοιτάζει» Ζούλιο Σέζαρ η Άρσεναλ!!

Σκέψεις για την απόκτηση του Ζούλιο Σέζαρ το ερχόμενο καλοκαίρι κάνουν οι άνθρωποι της Άρσεναλ, στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν έναν αξιόπιστο τερματοφύλακα.

«Καλοκοιτάζει» Ζούλιο Σέζαρ η Άρσεναλ
Μετά από 7 χρόνια με τη φανέλα της Ίντερ, πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Αγγλία, όπου, από το περασμένο καλοκαίρι, υπερασπίζεται την εστία της ΚΠΡ. Αν και το συμβόλαιό του λήγει το 2016, ο Ζούλιο Σέζαρ ενδέχεται να αποχωρήσει, ειδικά αν ο διαφαινόμενος υποβιβασμός της ομάδας του, γίνει πραγματικότητα. Ωστόσο, η καριέρα του αναμένεται να συνεχιστεί στην Αγγλία, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sunday People» η Άρσεναλ ετοιμάζεται να του καταθέσει πρόταση.

Ο Αρσέν Βενγκέρ εδώ και καιρό ψάχνει έναν αξιόπιστο και έμπειρο τερματοφύλακα και η περίπτωση του Βραζιλιάνου μοιάζει ιδανική. Το ισχυρό διαπραγματευτικό «χαρτί» της Άρσεναλ είναι η επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που, μάλλον, δεν θα μπορεί να κάνει με την ΚΠΡ την επόμενη χρονιά.

Να σημειωθεί πως τις προηγούμενες μέρες είχε ακουστεί πως ο Ζούλιο Σέζαρ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μίλαν, μια υπόθεση που, όμως, διαψεύστηκε και από τις δύο πλευρές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: