Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Φιγκερόα: «Ναι, θέλω να μείνω»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και την νέα αγωνιστική σεζόν εξέφρασε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Φιγκερόα: «Ναι, θέλω να μείνω»
Να αποτελέσει μέλος του ρόστερ του Παναθηναϊκού και τη νέα αγωνιστική σεζόν θέλει ο Λουτσιάνο Φιγκερόα. Μάλιστα, ο Αργεντινός επιθετικός το επανέλαβε σε δηλώσεις του μετά το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας με τη Βέροια.

Ο Φιγκερόα αναφέρθηκε και στους οπαδούς του τριφυλλιού τους οποίους και ευχαρίστησε για τον τρόπο με τον οποίο τον δέχθηκαν στην ομάδα.

-Τελείωσε η σεζόν με νίκη, αλλά με τον Παναθηναϊκό να μην πετυχαίνει τους στόχους του...
«Ήρθα με στόχο να βοηθήσω την ομάδα κι εγώ ώστε να μπούμε στα πλέι οφ και να παίξουμε στην Ευρώπη. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τουλάχιστον ολοκληρώσαμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Κερδίσαμε τη Βέροια και κάναμε ένα πολύ καλό και σωστό παιχνίδι στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό».

-Το συμβόλαιό σου ολοκληρώθηκε. Επιθυμείς να το ανανεώσεις και να παραμείνεις στον Παναθηναϊκό;
«Ναι, θέλω να μείνω. Πρέπει όμως να μιλήσω με τη διοίκηση. Να μου πουν και αυτοί ότι επιθυμούν να παραμείνω στον Παναθηναϊκό. Μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα, δεν έχουμε κάνει ακόμα κάποια κουβέντα».

-Έχεις αναπτύξει μια εξαιρετική σχέση με τον κόσμο, που δείχνει συμπάθεια προς το πρόσωπό σου...
«Είμαι ευγνώμων για τον τρόπο που με έχει υποδεχθεί ο κόσμος. Τους μήνες που πέρασαν είχα ανησυχία για το πως θα ανταποκριθώ μετά τον τραυματισμό που είχα στον αστράγαλο. Όλα πήγαν καλά, καλύτερα και απ' ότι θα περίμενα.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος για όσα έχω ζήσει εδώ σε αυτό το μικρό διάστημα. Για το βήμα που έκανα και ήρθα στον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας, αλλά ο κόσμος ήταν εξαιρετικός μαζί μου, τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου και τους ευχαριστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: