Τρίτη 23 Απριλίου 2013

«Η ΑΕΚ θα γυρίσει δυνατή»

Οι στιγμές που ζουν όλοι στην ΑΕΚ είναι δύσκολες. Η πίστη τους όμως ότι θα επιστρέψει δυνατή δεν χάνεται. Αυτή κρατάει όρθιους τους περισσότερους κι αυτή εξέφρασε κι ο Σωκράτης Τσουκαλάς.

«Η ΑΕΚ θα γυρίσει δυνατή»
Απογοητευμένος από τον υποβιβασμό της ΑΕΚ -αλλά και πεπεισμένος πως εκείνη θα μαζέψει τα κομμάτια της και θα επιστρέψει παρουσιάστηκε ο Σωκράτης Τσουκαλάς.

Μιλώντας στο MEGA, ο μπακ της «Ένωσης» τόνισε ότι πριν την τραγική χθεσινή κατάληξη προηγήθηκε μια πολύ δύσκολη χρονιά, όπου πολλοί παίκτες δεν είχαν χρήματα ούτε για να ζήσουν και όπου έμεναν να παλεύουν αβοήθητοι.

Εξέφρασε την πίστη ωστόσο ότι μετά απ’ όλα αυτά η ομάδα θα λυτρωθεί και μ’ εκείνον που θα την αναλάβει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, θα επιστρέψει εκεί που αξίζει.


Αναλυτικά όσα είπε ο Τσουκαλάς

-Πώς νιώσατε με το σφύριγμα της λήξης;

Ήταν πολύ βαρύ το κλίμα ήδη -και μετά το γκολ που δεχτήκαμε "χαθήκαμε" λίγο, εκείνη τη στιγμή. Πάντως δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή. Μας βγήκε όλη η πίεση σε δάκρυα, σε κλάμα.

-Πάντως είχατε πολλά προβλήματα εδώ και πολύ και καιρό. Ήσασταν απλήρωτοι, χωρίς βοήθεια από τις διοικήσεις…

Η κατάσταση ήταν πάρα πολύ δύσκολη από την αρχή της χρονιάς, όχι μόνο για εμένα αλλά για όλα τα παιδιά. Το βιώναμε κάθε μέρα και στις προπονήσεις -κάποια παιδιά δεν είχαν χρήματα ούτε για να ζήσουν, ήταν θέμα επιβίωσης πλέον. Και όσο και αν προσπαθείς αυτό να το ξεπεράσεις, θα το ‘χεις στο μυαλό σου και δεν θα μπορείς να συγκεντρωθείς στον στόχο σου.

Αισθανθήκαμε κάποιες στιγμές ότι μείναμε αβοήθητοι και ιδιαίτερα από τη διοίκηση, με αποκορύφωμα το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο οποίο ήμασταν μόνοι μας και παλεύαμε εκεί, μήπως καταφέρουμε να συνεχιστεί το παιχνίδι για να μην τιμωρηθεί η ΑΕΚ. Και είμαστε νεαρά παιδιά, γύρω στα είκοσι και δεν είχαμε ξαναζήσει παρόμοιες καταστάσεις.

-Τι σκέφτεσαι για το μέλλον;

Κανείς δε γνωρίζει τι γίνεται. Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι η ΑΕΚ θα γυρίσει πάλι δυνατή. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να αναλάβει η διοίκηση ή κάποιος επιφανής ΑΕΚτσής τα ηνία και να μας πάει εκεί που μας αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: