Τρίτη 23 Απριλίου 2013

«Μεγάλο βήμα για τον τίτλο»

Ευτυχισμένος, αλλά και προσγειωμένος, εμφανίστηκε ο Αντόνι Κόντε στα μικρόφωνα του «Sky», μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Μίλαν με 1-0 για την 33η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

«Μεγάλο βήμα για τον τίτλο»
Μαθηματικά της λείπουν ακόμα 4 βαθμοί, αλλά ουσιαστικά η Γιουβέντους, μετά τη νίκη της επί της Μίλαν με 1-0, μπορεί να ετοιμάζει τη φιέστα του τίτλου, του δεύτερου συνεχόμενου με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της. Κάτι που αναγνωρίζει ο Ιταλός τεχνικός, αν και προσπαθεί να παραμείνει προσγειωμένος, όπως φάνηκε από όσα είπε στο συνδρομητικό «Sky», μετά το τέλος του μεγάλου αγώνα.

«Ακόμα δεν είμαστε πρωταθλητές, αλλά ομολογώ πως είμαστε πολύ κοντά. Με τη νίκη μας επί της Μίλαν κάναμε ένα μεγάλο βήμα προς το σκουντέτο. Απομένουν λίγοι βαθμοί ακόμα, αλλά πρέπει να τους πάρουμε προτού ξεκινήσουμε τα πανηγύρια. Η ιστορία μας διδάσκει πως κάθε λάθος πληρώνεται και, με τη Νάπολι να μην τα παρατάει, πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη», τόνισε ο προπονητής της «Γιούβε».

Μιλώντας για το παιχνίδι, ο Κόντε στάθηκε στο καθοριστικό πέναλτι, με το οποίο η ομάδα του πήρε τη νίκη. «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, αφού η Μίλαν προερχόταν από μια εντυπωσιακή σειρά θετικών αποτελεσμάτων. Πιστεύω πως παίξαμε όπως έπρεπε, προσπαθώντας να νικήσουμε και όχι να κρατήσουμε την ισοπαλία, η οποία μας βόλευε, όπως έλεγαν πολλοί. Όσο για το πέναλτι που έκρινε το ματς, νομίζω πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ήταν καθαρό. Αυτά που λένε οι αντίπαλοί μας είναι λόγια πίκρας. Ξέρουν και οι ίδιοι πως υπάρχει παράβαση», σημείωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Κλείνοντας, ο Κόντε έριξε το… καρφί του στους αντιπάλους του. «Βρισκόμαστε 18 βαθμούς πάνω από τη Μίλαν. Μια διαφορά που δεν απαντάται συχνά και δείχνει πως η δουλειά που κάνουμε είναι σημαντική. Μου αρέσει που είμαστε τόσο μακριά τους. Με γεμίζει ικανοποίηση και ευτυχία», είπε χαρακτηριστικά ο Αντόνιο Κόντε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: