Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Γρόλλιος: «Αργεί ο έλεγχος διαφάνειας»

Ο πρώην πρόεδρος της "Κοινωνίας Μελών Άρη", Άγγελος Γρόλλιος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο, αλλά και για την καθυστέρηση που υπάρχει στην ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου.


Για το ότι δεν υπάρχει καμία υποψηφιότητα για τη Γενική Συνέλευση:

«Πίστευα ότι θα υπήρξε έστω και μία. Η συνέλευση θα γίνει το Σάββατο εφόσον δεν υπάρχει απαρτία. Η ένστασή μας είναι εφόσον δεν είχαν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, εκεί είναι η ένστασή μας με τον κ. Ναούμ.

Όσον αφορά την ΚΜΑ είναι λογικό να γίνουν εκλογές εφόσον θέλουν να αποχωρίσουν οι άνθρωποι. Αναφορικά για τη Λέσχη δική μου άποψη αλλά και του κ. Ναούμ που το συζητήσαμε χθες είναι ότι οι εκλογές στη Λέσχη πρέπει να γίνουν, να υπάρξει νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα πρέπει να προκηρύξει εκλογές για την ΠΑΕ, να υπάρξει ΑΜΚ, μπορεί να βρεθεί και κάποιος να αγοράσει μετοχές. Αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν όσο έτρεχαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, αυτή είναι η ένστασή μας».

Για τον οικονομικό έλεγχο και το γεγονός ότι αργεί η ολοκλήρωσή του:

«Απ' ότι βλέπω η εταιρία που έχει αναλάβει τον οικονομικό έλεγχο μεταφέρει τις ημερομηνίες ολοκλήρωσης του ελέγχου. Απ' ότι άκουσα μεταφέρονται για το Μάιο, ενώ όταν ήμασταν εμείς διοίκηση μας είχαν πει ότι 31 Μαρτίου θα έχουν ολοκληρωθεί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πλέον καθυστερεί το πόρισμα τόσο πολύ».

Για το αν η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στην αλλαγή προσώπων σε ΠΑΕ και ΚΜΑ:

«Δε θέλω να πιστεύω κάτι τέτοιο. Άλλωστε τόσο καιρό ο ορκωτός λογιστής της ΠΑΕ και η εταιρία δούλευαν σε ξεχωριστώ χώρο, έχουν τα στοιχεία και δεν είναι τωρινά στοιχεία».

Για το αν έχει αλλάξει ο ορκωτός λογιστής της ΠΑΕ:

«Είχα μια πληροφορία πως ναι αλλά δεν μπορώ να το ξέρω».

Για το τι θα πρέπει να γίνει απ' εδώ και πέρα:

«Έχει οριστεί ημέρα Γενικής Συνέλευσης, θα πρέπει να πάμε όλοι. Θα πρέπει να προκηρυχτούν εκλογές της ΚΜΑ και βλέπουμε. Κατά την άποψή μου δεν πρέπει να προκηρυχτούν εκλογές για την ΠΑΕ Άρης αυτή τη στιγμή».

Για το αν θα μπορεί πλέον ο Άρης να λειτουργήσει με διοικήσεις που θα είναι διαχειριστές και όχι επενδυτές:

«Δυστυχώς το βλέπω πλέον απίθανο. Ακόμα και στο 99 να μπει ο Άρης θα χρειαστεί να πληρώνει. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι τα οικονομικά το νέο έτος. Τα χρήματα της σύμβασης του ΟΠΑΠ πήγαιναν στο Δημόσιο. Δεν ξέρουμε τι έσοδα θα έχει ο Άρης. Γι' αυτό και αποφασίστηκε η ΑΜΚ κατά 5 εκατ. ευρώ».

Για το αν μπορεί με τις υπάρχουσες συνθήκες να παρουσιαστεί επενδυτής:

«Ακούγονται διάφορα αλλά δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο. Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία υπαγωγής στο άρθρο 99 και γνωρίζει κάποιος το τι πρέπει να καταβάλει. Τα έσοδα από τα τηλεοπτικά θα είναι γνωστά όπως και από τον ΟΠΑΠ, συν τις χορηγίες. Τα εισιτήρια που φέτος πήγαν πάρα πολύ καλά. Όλα αυτά μπορούν να προσελκύσουν έναν επενδυτή».

Τέλος, για το ότι δεν αναγνωρίστηκε στην πρώην διοίκηση η τεράστια προσπάθεια για να μην διακοπή το παιχνίδι στη Βέροια:

«Ο κ. Λάζαρος Παπαδόπουλος μπήκε πριν απ΄ όλους στα αποδυτήρια και ότι και πω γι΄ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι λίγο. Απ΄ τη στιγμή που είδαμε ότι χάσαμε τον αγώνα μας ενδιέφερε να τελειώσει ο αγώνας ομαλά, όπως και τελείωσε. Αυτά τα γεγονότα θέλω να πω ότι δεν ήταν ίδια με όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, δεν έχουν καμία σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: