Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Αγγελούδης: «Δεν πίστευα ότι θα πέσουμε»

Ικανοποιημένος με την παραμονή του Άρη στη Super League εμφανίστηκε ο Νίκος Αγγελούδης, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν πίστευε ότι οι «κίτρινοι» θα υποβιβαστούν. Παράλληλα, ο 22χρονος επιθετικός τόνισε πως υπήρχε αρκετό άγχος στην ομάδα του στις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της σεζόν που τελείωσε. Ο Αγγελούδης μίλησε στην εφημερίδα «Goal». Αναλυτικά:
ι συναισθήματα σου αφήνει αυτή η σεζόν;
«Είναι κάποια πράγματα που απλώς τα βιώνεις και δύσκολα μπορείς με λόγια να τα περιγράψεις. Έγιναν τόσα πολλά. Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη από την αρχή. Σας θυμίζω μόνο πως η προετοιμασία ξεκίνησε με δεκατρείς παίκτες, όλοι γνώριζαν πως μπαίναμε σε μία μεταβατική περίοδο.
Υπήρχε το απαγορευτικό ως προς της μεταγραφές από μία ηλικία και πάνω, όμως επειδή η φανέλα του Άρη είναι βαριά ουδείς συμβιβάζεται με το μέτριο, κανείς δεν θέλει την ήττα. Μοιραία ήρθε η επίθεση, ήρθαν οι ευθύνες. Έγιναν πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Όποιος βίωσε αυτή είναι βέβαιο πως βγήκε πιο δυνατός. Έτσι αισθάνομαι κι εγώ».
Ποιος ήταν αυτός που σας μετέφερε μετά το τέλος του αγώνα στην Ξάνθη την ήττα της ΑΕΚ;
«Δεν χρειάστηκε να μας το πει κανείς. Το καταλάβαμε από τις αντιδράσεις στην εξέδρα. Έφυγε ένα βάρος από πάνω μας και ξεσπάσαμε. Υπήρχε άγχος και αγωνία, αλλά προσωπικά δεν πίστεψα ποτέ ότι θα πέσουμε. Υπήρχε κι αυτός ο απίστευτος κόσμος που δεν σε άφηνε να αισθανθείς ότι πρέπει να τα παρατήσεις».
Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν;
«Υπάρχει μια μέρα στην οποία όλοι βιώσαμε την απόλυτη απόγνωση και ταυτόχρονα τη λύτρωση. Το ματς με τον Ατρόμητο ήταν το κάτι άλλο. Στην αποβολή του Αγκάνθο χάσαμε το έδαφος κάτω από τα πόδια μας και το τέλος του αγώνα μας βρήκε όλους να κλαίμε από χαρά. Εκείνη την ημέρα, εκείνο το παιχνίδι, δεν θα τα ξεχάσω ποτέ».
Στη διάρκεια της χρονιάς υπήρξε κάποια στιγμή που λύγισες, που σκέφτηκε ακόμη και να αποχωρήσεις από την ομάδα;
«Απογοήτευση και στεναχώρια ένιωσα σίγουρα γιατί εκτός από το ότι η ομάδα δεν πήγαινε καλά, δεν πήρα και ευκαιρίες από τους πρώτους προπονητές, οι οποίοι δεν με πίστεψαν. Δεν κρατώ καμία κακία, έτσι έκριναν, έτσι έπραξαν.
Αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να τους αποδείξω πως ίσως έκαναν λάθος. Έκανα την προσπάθειά μου και θα συνεχίσω. Έχω όνειρα, θέλω να καθιερωθώ στον Άρη, θέλω να παίξω στην Ευρώπη με τον Άρη».
Θέλεις να αφιερώσεις κάπου αυτή την προσπάθεια που κάνατε στο τέλος;
«Στον κόσμο μας, μόνο σε αυτούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: