Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Μίτσελ: «Χαρούμενος που ανήκω στον Ολυμπιακό»

Χαρούμενος και συγκινημένος ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, στη βράβευσή του από τον Σύνδεσμο Βετεράνων ποδοσφαιριστών των «ερυθρολεύκων».

Μίτσελ: «Χαρούμενος που ανήκω στον Ολυμπιακό»
Όταν η σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού συνάντησε την… παλαιότερη. Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του συλλόγου του Πειραιά, σε εκδήλωση που έγινε στο εστιατόριο V’ Ammos του γηπέδου Καραϊσκάκη, βράβευσε την ομάδα που κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα, τον προπονητή της, Μίτσελ, αλλά και τα παλιά «αστέρια» που κατέκτησαν πολλούς τίτλους με τους «ερυθρόλευκους», τους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ζιοβάνι.

Την… αρχή στις βραβεύσεις έκαναν οι Ζιοβάνι και Τζόρτζεβιτς. Ο «Ζιο» παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τους Ηλία Υφαντή και Κώστα Πολυχρονίου, ενώ ο «Τζόλε» από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. «Νομίζω πως όταν σε βραβεύουν άνθρωποι που έχουν προσφέρει τόσα, τα λόγια είναι περιττά», αρκέστηκε να πει ο επί σειρά ετών αρχηγός των «ερυθρολεύκων».

Στη συνέχεια, σειρά πήρε η ομάδα που κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα, την οποία εκπροσώπησαν οι τέσσερις αρχηγοί της, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Αριέλ Ιμπαγάσα και Φρανσουά Μοδέστο. Το λόγο πήρε ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος τόνισε:

«Θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών. Για εμάς είναι τιμή να φοράμε τη φανέλα του Ολυμπιακού και εσείς (σ.σ. παλαίμαχοι) αποτελείτε τα πρότυπά μας, στα οποία θέλουμε να μοιάσουμε. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κάνουμε υπερήφανους εσάς και όσους μας πιστεύουν».

Τέλος, βραβείο παρέλαβε και ο κ. Μίτσελ, ο οποίος διαδέχθηκε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και ήταν αυτός που καθοδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» βράβευσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου των Βετεράνων ποδοσφαιριστών της πειραιώτικης ομάδας, Γιώργος Δαρίβας: «Σας ευχαριστώ πολύ για την αναγνώριση και για το βραβείο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Ήμουν σε ένα σύλλογο (σ.σ. Ρεάλ Μαδρίτης), όπου ξεκίνησα από τα 12 και έφυγα στα 36, που ξέρει να αναγνωρίζει τέτοιες στιγμές. Γνωρίζω τι σημαίνει να είσαι μέλος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου που έχει πολλούς τίτλους και τρόπαια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: